Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albérletben lehet szexelni?
Először megyek albérletbe márciustól valószínű, ezért szeretnék már jóval előre tisztában lenni mindennel.
Az albérletben lehet szexuális tevékenységet végezni, vagy van erre valami szabály/jogi korlátozás? Úgy értem hogy ha a tulaj megkérdezi és kiderül, vagy meglátja a foltokat az ágyon/ágyneműn, akkor kitehet-e a lakásból?
Természetesen fizetem a díjakat és számlákat minden hónapban csak ez a része nem tiszta.
Köszönök minden segítséget vagy tapasztalatot
bassz.dmög
a cola az orromon fröccsent ki a röhögéstől...
magadtól is forogsz körbe körbe mint a bugócsiga vagy ha beraknak sebességbe akkor megy csak?
#1 ne haragudj, azért kérdeztem hogy megtudjam...
A szerződés alapján csak lakhatás céljából adja ki, tehát nyilván a főzés , wc használat ebbe beletartozik, a szex nem része a lakhatásnak , vagy akkor ezek szerint igen?
#4 ezt nem is értem hogy jön ide , hogy sebességbe kell rakni vagy sem, de jól érezted hogy nem rég kezdtem el a jogosítványt, de ezt tényleg nem ide tartozik.
Zöld pacsit adtam, de kérlek a jelenlegi kérdésre válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!