Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy egy érzelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy érzelmes, szolid fiú nem talál barátnőt?

Figyelt kérdés

De neten szexre találtam már néhány lányt. És nem voltak rondák!

Szerintem én sem vagyok ronda, de annyira helyes sem.

2020. jan. 7. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Farok méret probléma !?
2020. jan. 7. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit mondtak a lányok miért csak szex volt ?
2020. jan. 7. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elég férfias, tökös a nők szemében. Ha szexig eljutottál, akkor a külsőddel nem lehet gond. Viszont az, hogy nem akartak folytatást, arra is utalhat, hogy rossz vagy az ágyban.
2020. jan. 7. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem vagy tökös, akkor nem érzik magukat melletted biztonságban. Ha egy csajról tudják, hogy tökös barátja van, az védelmet nyújt neki a mindennapokban pl. iskolában, munkahelyen is, nem merik kóstolgatni.
2020. jan. 7. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ha szexre találsz az azt jelenti, hogy több időt fektetsz abba, hogy szexet találj, mint barátnőt, mert hidd el, egy randit könnyebb összehozni mint egy szexet idegennel.
2020. jan. 7. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van az hogy egy érzelmes, szolid fiú nem talál barátnőt?

De neten szexre találtam már néhány lányt."

2020. jan. 7. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt az egyéniséggel lesz gond. Lehet hogy te így látod magad de más meg máshogy fog...

Plusz az önfényezés am se jó pr

2020. jan. 7. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!