Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan hogy valaki sosem talál barátnőt/barátot?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem hogy ilyen vagyok, sajnos. Hiába szertnék barátnőt, nem tudok találni. Nem vagyok társasági ember emiatt szinte lehetetlennek érzem. Pedig szertnék nagyon.

Szerintetek van olyan valakiknek sosem lesz társa?

2019. febr. 12. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen antiszoc, esêlyes, hogy nem lesz .

Vagy kényszerből .

De akkor már az egyedüllét is jobb.

2019. febr. 12. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Van, de ezt általában maguknak köszönhetik.

Ha egy ember ápolt és nem a csillagokban vannak az igényei, előbb utóbb talál.

2019. febr. 12. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelen: az élet mindig közbeszól attól függetlenül, hogy én is elb×m a dolgokat.
2019. febr. 12. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Csak az nem talàl, aki nem is akar és nem tesz érte. Az nem kifogàs ha valaki nem tàrsasàgi ember. Ismerkedni bàrhol lehet. Nekem ( nekünk ) a netes tàrskereső jött be, egy teljesen ingyenes oldalon ismerkedtünk meg, össze is hàzasodtunk azóta:)

Szóval aki akar az talàl magànak pàrt.

2019. febr. 13. 00:40
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Kivéve, ha ronda, bizonytalan vagy csóró.
2019. febr. 13. 01:05
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

#4: meg hogyha van valamilyen alapbetegséged.

Komolyan mondom annyira unom már, hogy hogy ebben az országban mindenki tökinek gondolja magát, és hogy csak a tökik léteznek, senki más, akiknek "csak" annyi a bajuk, hogy: "nincs önbizalmam, nem keresek sokat, volt 3 párkapcsolatom, de mind tönkrement...".

Annak, akinek van valamilyen alapbetegsége 10× nehezebb, mert nem kell senkinek sem (hiába is próbálkozik/-na), mert alapból el van könyvelve, hogy az rossz ember... És ez sokkal rosszabb, minthogy csak "nincs önbizalmam"...

2019. febr. 13. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:

tedd szívedre a kezed és tedd fel a kérdést: "mindent, az égvilágon mindent megtettem, hogy barátnőt találjak? Még rituálisan kecskét is öltem, még szexuliban is voltam, még Tinder Plus-ot is fizettem?"

Ha a válasz NEM, akkor tegyél meg mindent!

2019. febr. 13. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
5. Szar kifogások.
2019. febr. 13. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!