Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban manapság ha egy férfi 150-160000 keres nettóban akkor nagy szerencséje van, ha egy átlagos barátnőt talál ilyen jövedelemmel?
Meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet.Nyilván aki 150et keres, az a saját kasztjából valót találhat magának,ahogy a mentős az ápolónőt. Eleve egy körben mozognak ,tehát adott a dolog. Gyári sormelós is, a gyári sormelós lánnyal randizgat,vagy a dohányboltos csajjal .
A baj akkor van mikor a közmunkás fizetésű fószer fejébe veszi hogy ő majd egyetemista karrierista de emellett modell szépségű nőt akar magának aki teljesen más körökben mozog és eleve milliomos családokból származó leendő mérnők és üzletember csemetékkel van körülvéve. Aztán ha nem jön össze neki ,akkor mindenki hibás lesz ,csak ő nem.
Ez a pénz kb a minimálbér ! Sose lesz nagyra tartva az az ember aki ebben a kategóriában mozog. De a kérdésedre válaszolva ! Lehet egy gyári melosnak is átlagos barátnője ! Ha mondjuk jó valamiben! Érdekes , vicces figura , nagyon jól nézz kis , 20 centis farka van stb. Valamiben jó...
Ha pl szegény is és mellé igénytelen elhízott? És még így is az átlagosan szép , csinos lányokat hajtja az hülye !
Párom is ennyit keres, én kicsit kevesebbet. Én átlagos barátnő vagyok, de nem lennénk együtt, akkor sem hiszem, hogy a páromnak gondot okozna a párkeresés...
"Ez a pénz kb a minimálbér ! Sose lesz nagyra tartva az az ember aki ebben a kategóriában mozog."
Egy egyetemi tanár se keres sokkal többet és valahogy mégsem egy lenézett munkakör. Ma itt nálunk a társadalmi megbecsültséget és a végzettséget nem követi a bértábla...
Egyik nyáron dolgoztam egy gyárban a soron némi zsebpénzért még diákként, ott az operátorok kb ennyit kaptak, az összes férfi operátornak volt felesége, barátnője.
A párom is ennyit keresett, mikor összejöttünk.
Az exem kevesebbet keresett anno mikor együtt voltunk.
Nem is teljesen értem, az átlagbér nettója nem nagyon sokkal több ennél, szóval elég sokan keresnek ennyit vagy kevesebbet, mégis sok embernek van kapcsolata.
Miért lenne külön kiemelkedő szerencse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!