Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki sosem talál barátnőt akivel rendszeresen szeretkezhet?
Figyelt kérdés
Én sokszor így érzem hogy nekem max néhány alkalmi jut és kész. Pedig barátnőt keresek, és szeretnék gyereket is lássan.
Szerintetek van olyan hogy valaki szeretne de sosem talál igazi párt?
2019. ápr. 15. 08:15
2/4 anonim válasza:
senkit sem érdekelsz hiába hisztizel teis
3/4 anonim válasza:
Persze, erre is van nem egy példa.
4/4 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nincs. Ha lenne, akkor hozná magával a következőt, hogy mit kezdj vele
...meg még számtalan sok kérdés vetődne fel, szóval inkább hozzá se fogj, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!