Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért ítélik el az olyan pasikat akik korábban ha nem is rendszeresen, de 1-2 alkalommal kiprobálták a prostizást?
Nem megyek bele ebbe a játszmába. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Ennyi.
Nő vagyok. Nem bombázó. Engem is utasítottak már el. Aláztak meg nyílt színen sok ember előtt különböző férfiak. De tudod mi különböztet meg tőled? Hogy minden alkalommal felálltam és mentem, dolgoztam tovább, magamért. Nem idegenekért.
Ez az a munka, amit te nem vagy hajlandó megcsinálni. Legyél olyan ember, akire büszke tudsz lenni, és akkor nem kell utána másokat hibáztatni.
#5 aki ilyenekben gondolkodik, hogy ki a loser az eleve gáz. mint aki azt nézi mi ciki. stb
egy masszázsért sokan fizetnek. ha kiverik még neki aki szörnyű dologgá válik. na persze...
itt két dolog van. az egyik az esetleges fortőzés kockázat. ezt nem lehet kinullázni. de annál is megvan aki nem prosti jelleggel váltogat partnert. a másik, hogy n érzelmi dologra tartja fenn a szexet. de aki meg egyáltalán nem szexel az sincs előrébb.
szerintem kár mwgbélyegezni a prostikat is meg aki elmegy. amúgy meg esetleg fizetik eleve egy nehezebb élet árát, nem kell még rugdalni őkwt pluszban
4es: igen, csak a nő általában nem csak szexet akar. Ilyenformán pont ugyanakkora meló a nőknek kapcsolatra találni egy pasit, mint a pasiknak szexre találni egy nőt.
Szóval be lehet fejezni a picsogást.
Én alapvetően nem ítélem el akik prostizni járnak, mert nem foglalkozom másokkal. Viszont én nem mennék prostihoz. Mindig találok szexre nőt, mivel nem azt figyelem, megfelelek-e nekik.
Egyetértek a női hozzászólóval.
#8 ha lazán zalálsz nőket szexre akkor nem rólad szól a kérdés.
amúgy kérdés az is ezek a nők, hogy jönnek ki ezekből az alkalmikól veled. azt kapják e amit akarnak. ha nem, sérülnek e vagy sem.
#9 Főleg nekem szólt a kérdés, mert általában a kívülállók ítélik el a prostizókat.
Megkapják amit akarnak, vagyis szexet. Ha utána többet is szeretnének, ott már nem egyezik a közös érdek és cél.
Egyébként ha ennyire törődsz a lelki világukkal, kérdezd meg a prostiknak hogy esik, hogy megvásárolják őket mint egy zacskó tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!