Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha valaki sokára talál barátnőt, és későn kezd el nemi életet élni?
Legtöbbeknék ez az egész olyan 15-18 év körül beinduk.
Mik lehetnek az okai ha valakinek sokára jönnek össze a dolgok?
Most nem az olyanokra gondolok akik direk nem szeretnének kapcsolatot, és szexet.
Hanem akik szeretnének csak nem jön össze.
F
Otthonról nem kapott olyan mintákat a szüleitől, környezetétől, hogy ő maga is nyitott, beszédes, jó dumás, vicces, szórakoztató személyisége legyen és szeretetet, hogy magabiztos legyen.
Ezután vagy beleesik majd abba a 20%-ba, aki rájön erre és arra is, hogy ezen lehet tudatosan kemény munkával változtatni, vagy abba a 80% nyomorékba fog (mi mást lehet rájuk mondani?), aki azt hiszi ő már 15 éves korára kialakult hogy milyen ember lesz egész életében és ezen nem lehet változtatni, nem tud túllépni a múltbeli sérelmeken, nem fogadja el hogy ezt is lehet tanulni, nem tudja beletenni a kemény energiabefektetést és munkát a változásba, stb.
Ami engem illett én ronda vagyok és nem megy a kommunikáció, különösen nőkkel.
Tökéletes recept a magányos szexmentes élethez.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!