Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az oka annak ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak ha valaki sokára talál barátnőt, és későn kezd el nemi életet élni?

Figyelt kérdés

Legtöbbeknék ez az egész olyan 15-18 év körül beinduk.

Mik lehetnek az okai ha valakinek sokára jönnek össze a dolgok?

Most nem az olyanokra gondolok akik direk nem szeretnének kapcsolatot, és szexet.

Hanem akik szeretnének csak nem jön össze.

F

2019. márc. 6. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem személyiség és nyitottság kérdése az egész, amihez nem biztos, hogy a tizenévek végén vagy a huszonéves kor elején megvan az önbizalom vagy az elszántság.
2019. márc. 6. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Pusztán lúzerség. Ezen nincs mit magyarázni...
2019. márc. 6. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Otthonról nem kapott olyan mintákat a szüleitől, környezetétől, hogy ő maga is nyitott, beszédes, jó dumás, vicces, szórakoztató személyisége legyen és szeretetet, hogy magabiztos legyen.

Ezután vagy beleesik majd abba a 20%-ba, aki rájön erre és arra is, hogy ezen lehet tudatosan kemény munkával változtatni, vagy abba a 80% nyomorékba fog (mi mást lehet rájuk mondani?), aki azt hiszi ő már 15 éves korára kialakult hogy milyen ember lesz egész életében és ezen nem lehet változtatni, nem tud túllépni a múltbeli sérelmeken, nem fogadja el hogy ezt is lehet tanulni, nem tudja beletenni a kemény energiabefektetést és munkát a változásba, stb.

2019. márc. 6. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Tizenévesen nagyon kezdeményezőek a lányok is, ha tetszik nekik valaki. Ez egyértelműen azokra jellemző, akik nem néznek ki jól, vagy tényleg nagyon visszahúzódóak.
2019. márc. 6. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ami engem illett én ronda vagyok és nem megy a kommunikáció, különösen nőkkel.

Tökéletes recept a magányos szexmentes élethez.

29F

2019. márc. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!