Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek melyik nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek melyik nő típus jön be jobban akkor ha mondjuk alkalmi viszonyban lennétek egy lánnyal? L

Figyelt kérdés

-Akit pár pasi megakarja d*gni, de nem adja oda magát csak nektek, vagy

-Aki sok pasival flörtöl, szexel, és nem csak veletek hanem más pasikkal is lefekszik?

2020. jan. 4. 23:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Inkább 1.

De igazából nem számít, csak ne mondja el senkinek.

24f

aug. 21. 16:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét szituáció bejön. Volt és van is benne részem.

Nyilván mivel alkalmi kapcsolat így nincs közöm az életéhez. Mivel nyilván itt ugye nem párkapcsolatról van szó. Ezt sokan össze és bele keverik. Addig amíg vigyáz az egészségére addig nincs probléma (óvszer használat).

Nekem inkább fontosabb, hogy el lehessen vele hülyéskedni beszélgetni értse a viccet és tudjon akár válaszolni ha beszól viccesen az ember.

szept. 8. 07:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kettes.
szept. 8. 14:27
 24/25 NTBS ***** válasza:
Inkább 1-es. De egyszer a 2-est is kipróbálnám kíváncsiságból.
szept. 9. 07:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Alkalmi, egyszeri dugásra, ugyan nem szép kifejezés, de megteszi a kettes. Tartós kapcsolatra, házasságra az egyest választom, választottam.
szept. 9. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!