163 cm magas vagyok molett típus. Jól állna, ha ezt a fűzőt venném fel bálba egy 10 centi magas cipővel?
2013. jan. 6. 19:35
1/9 anonim válasza:
inkább felejtsd el. a cipő oké, a felsőrész nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Szerinted miért nem állna jól a felső rész? 20/L
2013. jan. 6. 19:43
3/9 anonim válasza:
mert nem olyan szép látvány a vastag váll (bocsánat, nem tudom hogy megfogalmazni...) inkább olyat válassz, ami vállpántos.
4/9 A kérdező kommentje:
Kibontott hajjal ez kompenzálható szerintem.
2013. jan. 6. 19:55
6/9 A kérdező kommentje:
A kérdés azért lett feltéve, mert meg szeretném rendelni a fűzőt és nem vagyok benn biztos, hogy jól állna. :)
Így képet nem tudok feltölteni róla ...
2013. jan. 6. 22:53
7/9 Quorra válasza:
Szerintem moletteken egy ilyen nem állna jól.
8/9 anonim válasza:
Azt mondják a fűző mindenkinek jól áll, mert kiemeli a mellet, karcsúsítja a derekat...
De sajnos nem így van. :(
Nagyon keveseken mutat igazán szépen.
Szerintem menj be egy boltba, próbálj fel egy hasonlót, atán döntsd el.
Így látatatlanban nagyon nehéz tanácsot adni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tudom hogy így nehéz megmondani, csak a véleményekre voltam kíváncsi. (:
2013. jan. 7. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!