Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek melyik nő típus jön be jobban akkor ha mondjuk alkalmi viszonyban lennétek egy lánnyal? L
Figyelt kérdés
-Akit pár pasi megakarja d*gni, de nem adja oda magát csak nektek, vagy
-Aki sok pasival flörtöl, szexel, és nem csak veletek hanem más pasikkal is lefekszik?
2020. jan. 4. 23:11
2/25 anonim válasza:
Nekem nyilván a hűséges és nem a ribi típus jön be. Én is alapvetően ilyen vagyok, vagy lennék, ha lenne valakim.
4/25 anonim válasza:
olyan jön be aki csak velem van, akár izgalmasabb dolgokra is vevő
F
5/25 anonim válasza:
nekem a második jobban bejön 28f
6/25 anonim válasza:
Nem osztozom! Milyen már hogy nyalod a puncit, és ki tudja ki járt benne előtted.
7/25 anonim válasza:
#6 Mintha különben nem ugyan ez lenne a helyzet.
8/25 anonim válasza:
#7 Nagyon nem mindegy mikor jártak előttem a mézes bödönben,1 napja vagy 1-2 hónapja
9/25 anonim válasza:
Nekem szigoruanaz első opció a tuti! 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!