Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek melyik nő típus jön be jobban akkor ha mondjuk alkalmi viszonyban lennétek egy lánnyal? L
Figyelt kérdés
-Akit pár pasi megakarja d*gni, de nem adja oda magát csak nektek, vagy
-Aki sok pasival flörtöl, szexel, és nem csak veletek hanem más pasikkal is lefekszik?
2020. jan. 4. 23:11
11/25 anonim válasza:
Nekem is az 1,de ha akarja,partyba teszem egy másik sráccal közösen :DD
12/25 anonim válasza:
Ha nem arról van szó, hogy feleségül veszem, csak párszor beakasztok neki, akkor nyilván az a jobb, ha tapasztalt és nagyon tud, nem nekem kell tanítgatni.
13/25 anonim válasza:
valahol a kettő között, azért legyen tisztességes még ha alkalmi is a viszony de kacér is legyen flörtöljön csak az azt jelenti hogy nyitott viszont ha tud akkor találkozzon velem és legyünk együtt.
16/25 anonim válasza:
Nekem alapvetően a hűségesebb típus jön be , de kíváncsi lennék egy olyanra is , aki más pasikkal is le fekszik , mivel én nem tartom magamat féltékeny típusúnak , és szeretek ki próbálni új , vagy extrémebb dolgokat , tehát nyitott vagyok , ismeretlen , új dolgokra ! Szerintem főleg 40 -50 év felett a legelőnyösebb a hűségesebb típusú nő !
18/25 anonymousreview60 válasza:
Alkalmiban mindegy.
19/25 anonim válasza:
Alkalmira is olyan kell, aki rohadtul kívánatos, izgalmas. Általában az olcsó ribik, akiket az összes suttyó levarrhat, az nem ilyen. Ebből kifolyólag az 1. Én csakis nagyvadra lövök, kell a francnak a sok ingyenribi, a hitvány elhanyagolt szolár külsejükkel. A dáma kell akkor is, akit büszkeség elejteni. Az ilyen nem kavar be minden prosztó kangörcsös fószerrel, az ilyenhez férfi kell. Sérülne az egóm, ha olcsó igénytelen ribbanathoz kellene fanyalodjak, még így is, 40en túl, ínséges időkben. Tetszik vagy nem, ez van. A nagybetűs büszke Nőt megdönteni, az igen! A tőbbi csak ürítés, alja dolog, a prostizás szintje, rangomon aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!