Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is cikinek érzi a szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is cikinek érzi a szüzességét?

Figyelt kérdés

Olyan rossz érés, hogy elvileg már felnőtt vagyok és még sosem volt kapcsolatom férfival, se szexuális, se semmilyen, még egy csók sem volt. Más barátnőimnek meg korombelieknek meg már tini koruktól van barátja, azóta már nem is egy.

Úgy érzem, kimaradok valamiből, kivülálló vagyok. Mikor a pasijaikról beszélnek, nagyon rosszul érzem magam, hogy nem tudok hozzá szólni, mert nincs semmilyen tapasztalatom. Mintha sajnálnának is emiatt, mert szavak nélkül is látszik mi a helyzet és kevesebbnek érzem magam.

Más késői szűz hogy van ezzel?

2020. jan. 4. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

18 éves vagyok. Nem voltam szerelmes, nem volt kapcsolatom, se csók, se petting, se szex. Nem érzem magam rosszabbnak, kívülállónak emiatt. Majd, ha valaha szerelmes leszek, akkor jönnek maguktól. Megtehetném, hogy szexelek, azt is, hogy randizok, csókolózok, akármit, naponta írnak random idegenek különböző oldalakon, a technika csodája is megadja, hogy gyorsan találjak valakit. De mi értelme lenne? Szerintem semmi. Nem állok be a sorba, csak mert mások már csinálták.

Azt aláírom, olykor én is éreztem, érzem, hogy "nem tudom" azt amit a többiek, csak elképzelni, tapasztalatok hiányában, de ez nem rossz. Csak később jön el, ha eljön. Én már úgy érzem, hogy nem kell, mert csak nyűg lenne, azt hiszem, közben mégis az egész elképzelés szép. De mint azzal tisztában vagyok, nem könyvben vagyok, hogy a vége happy end és teljes boldogság, míg meg nem halunk, aztán együtt esznek meg minket a kukacok a föld alatt.

Aki sajnál, mert nem tetted szét senkinek a lábaid, amiért nem nyomtad le senki torkán a nyelved és fordítva, inkább az a sajnálatra méltó a gondolkodása miatt.

Nem egy szerelmi, kapcsolati tanácsot adtam élőben és neten egyaránt. Nem emelem magam piedesztálra, hogy én mindent értek, mert nem. Csak azt mondom, van aki 16-18 évesen se képes felfogni valamit, amiért lehet rá mondani, hogy "kicsi" hozzá, nem érti meg. Egyik volt osztálytársam ilyen volt, sötét belül mint azt éjszaka. Csak a telefonját nyomkodta, a beszéd stílusa általános iskolásoknál is alul maradt, kb ezerszer tette bele, hogy "izé", mert nem tudja magát kifejezni.

2020. jan. 4. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Cikinek éreztem, míg nem lettem vallásos, azóta meg az a baj, hogy elvesztettem. Hozzáállás, világnézet kérdése, meg kell változni, és akkor nem lesz gond, sőt, akkor vágyni fogsz rá, hogy ne csak elveszítsd, hanem okkal történjen.

29F

2020. jan. 4. 16:49
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
#12, Te sem vagy teljesen normális az fix 😃
2020. jan. 4. 17:17
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Erről csak te tehetsz. Először is elgyen önbizalmad, és ne a kifogásokat keresd, vedd észre maagdbana jót. Egyáltálán nem ciki, bár én is 13 évesen vesztettem el, bár én fiú vagyok de 13-14 éves scajok már javában pasiznak, te már egy picit érettebb csaj vagy, csak hagyd, hoyg a dolgok alakuljanak ;) ne érezd ezt cikinek ;)
2020. jan. 4. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is annak érzem.

21/L

2020. jan. 4. 17:41
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Én is szűz vagyok de egyáltalán nem érzem cikinek mert nem azért vagyok az mert hülye vagyok önsajnáltató vagy esetleg csúnyább.

Nem olyan vagyok mint sok velem egykorban lévők vagy 20+os ok sajnátatom magam nem jön össze stb.

Nem is értem az ilyet.

18\F

2020. jan. 4. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon nyomasztó tud lenni ez. Kapcsolatom ugyan volt, de sose jutottunk el "addig", mivel régebben még szűz lánnyal voltam hónapokig aki ki akarta várni a megfelelő időt, későbbi kapcsolataim meg tragikusan gyorsan értek véget például költözés miatt vagy hasonló külső okból.

Lányként szerintem kevésbé ciki (szerintem is, meg már nem szűz haverjaim szerint is), de ugyan úgy mély nyomot hagy a lelkeden.

Én eldöntöttem, hogy idén "levetetem a rontást" egy fizetős lánnyal, ha nem sikerül kapcsolatot létesíteni. Ez egyáltalán nem a legjobb megoldás, sőt kifejezetten szar, de még mindig kevésbé rossz, mint a további lelki torzulás. Azt várom ettől, hogy csökkenti a félelmemet és a bizonyos körön kívül rekedtséget. Egy ilyentől az ember közel sem tapasztalhatja meg milyen egy jó szex, de mégis közelebb kerül az áhított "már nem szüzekhez", fizikailag megtapasztalja milyen érzés így együtt lenni valakivel. Természetesen ha lehet akkor inkább kapcsolatban veszteném el.

A társkeresőkön 1 lányra kb 9 fiú jut, persze sok igénytelen, helyesen írni nem tudó csak szexre hajtó kúrógép van, de lehet találni értékesebbeket is, csak ki kell szűrnöd. De igaziból a Te döntésed, hogy kivel, milyen emberrel szeretnéd elveszteni, hogy gyorsan túl szeretnél lenni rajta egy idegennel aztán soha többé nem látod, vagy inkább valakivel akivel együtt is maradsz.

26f

2020. jan. 18. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!