Miért tartják cikinek a szüzességet a mai fiatalok?
Ki az ciki tartja az elég gyerekes felfogása lehet. Az nem ciki ha valaki szűz inkább az a ciki hogy mai 13-14 éves LÁNYOK már nem azok.
19/L
Sztem max a riban*oknál van ez így, meg a fiúknál. Én egyáltalán nem tartottam cikinek, és a párom sem. Mindkettőnknek számtalan lehetőségünk lett volna elveszíteni valaki mással, de vártuk mindketten az Igazit, és megtaláltuk egymást. Egymással feküdtünk le először, és már 2 éve együtt vagyunk, szerelmesen.:)
Nekem az összes barátnőm is úgy gondolta, mint én, nem tartják cikinek a szüzességet. Ha viszont 40 évesen valaki még szűz, az tényleg nem teljesen normális. Nem ciki, csak nem normális.
19/L
szerintem meg a lányok tartják cikinek a szűz hapsikat, főleg ha elmúlt 20 éves..
száalmas
Sziasztok!
Azért mert ez egy nagyon romlott korosztály a média és a sok nyugati kultúrából eredő szarság ezt váltja ki a fiatalokból ,mert azt hiszik hogy 12 évesen már az a jó ha felnőttként viselkednek. Általában ezek a gyerekek nem mérlegelnek és nyelik a Viva meg a többi szutyok csatornából eredő moslékot és készpénznek veszik amit ott adnak. A másik az pedig az, hogy a FaceB miatt megszűntek a limitáló korlátok. A sok megosztás miatt bárki számára elérhetőek ezek a képek oldalak témák ,és akarva akaratlanul elsodródnak ebbe a szexközpontú dologba. Félreértés ne essék,normális életet élek eljárok szórakozni, itt vagyok 21 évesen,de mégis ezt láttom hogy még az előttem 1-3 évvel fiatalabb korosztály még egész oks volt de utána... és itt lehet jönni azzal hogy jaj mert minden korosztályban az idősebbek szidták a fiatalokat az életmódjuk miatt, de itt az a különbség ,hogy sok előttem felszólalóval együtt én is ezt látom és mi 20 as éveink körül járunk,tehát ha már a 20 évesek is azt mondják,akkor ott már tényleg baj van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!