Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tartják cikinek a...

Miért tartják cikinek a szüzességet a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Ki az ciki tartja az elég gyerekes felfogása lehet. Az nem ciki ha valaki szűz inkább az a ciki hogy mai 13-14 éves LÁNYOK már nem azok.

19/L

2012. máj. 20. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Mert azt hiszik ettől többet tudnak.
2012. máj. 20. 21:49
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Sztem max a riban*oknál van ez így, meg a fiúknál. Én egyáltalán nem tartottam cikinek, és a párom sem. Mindkettőnknek számtalan lehetőségünk lett volna elveszíteni valaki mással, de vártuk mindketten az Igazit, és megtaláltuk egymást. Egymással feküdtünk le először, és már 2 éve együtt vagyunk, szerelmesen.:)

Nekem az összes barátnőm is úgy gondolta, mint én, nem tartják cikinek a szüzességet. Ha viszont 40 évesen valaki még szűz, az tényleg nem teljesen normális. Nem ciki, csak nem normális.

19/L

2012. máj. 20. 21:50
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert ha az egyik osztálytársuk elkezdi nyomatni hogy ö már nem szüz akkor mindegyik szarul érzi magát és gyorsan elveszti, mert különben cikinek érzik ha még azok maradnak, hiába mondja az ember nekik hogy nem ciki és hogy ráér ugy se hiszik el mindig van egy menö liba akit követni kell :D Még jó hogy én sose mentem az ilyenek után XD
2012. máj. 20. 21:51
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
A mai fiatalok. Hidd el ugyanez volt 20-30 éve is.
2012. máj. 20. 21:52
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted erre a kérdésre van válasz? Na látod.. olyan felesleges ilyen kérdéseket feltenni -.-"
2012. máj. 20. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
média
2012. máj. 20. 22:07
 8/14 anonim válasza:
A sok néger bevándorló miatt van...
2012. máj. 21. 03:12
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem meg a lányok tartják cikinek a szűz hapsikat, főleg ha elmúlt 20 éves..

száalmas

2012. máj. 21. 11:37
 10/14 magasember válasza:
22%

Sziasztok!

Azért mert ez egy nagyon romlott korosztály a média és a sok nyugati kultúrából eredő szarság ezt váltja ki a fiatalokból ,mert azt hiszik hogy 12 évesen már az a jó ha felnőttként viselkednek. Általában ezek a gyerekek nem mérlegelnek és nyelik a Viva meg a többi szutyok csatornából eredő moslékot és készpénznek veszik amit ott adnak. A másik az pedig az, hogy a FaceB miatt megszűntek a limitáló korlátok. A sok megosztás miatt bárki számára elérhetőek ezek a képek oldalak témák ,és akarva akaratlanul elsodródnak ebbe a szexközpontú dologba. Félreértés ne essék,normális életet élek eljárok szórakozni, itt vagyok 21 évesen,de mégis ezt láttom hogy még az előttem 1-3 évvel fiatalabb korosztály még egész oks volt de utána... és itt lehet jönni azzal hogy jaj mert minden korosztályban az idősebbek szidták a fiatalokat az életmódjuk miatt, de itt az a különbség ,hogy sok előttem felszólalóval együtt én is ezt látom és mi 20 as éveink körül járunk,tehát ha már a 20 évesek is azt mondják,akkor ott már tényleg baj van

2012. máj. 21. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!