Miért tartják cikinek a szüzességet a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 21:47
12/14 anonim válasza:
A szüzesség nem ciki. Ha valaki egész életére az marad akkor mi van? Nem ez alapján kell megítélni egy embert! Ez az illető magánügye és senki másra nem tartozik. Ha valaki az alapján tartja cikinek vagy nem normálisnak az embert, hogy szűz akkor inkább nézzen mélyen magába és meglátja mi is az igaz "cikiség"!
13/14 anonim válasza:
Én még az vagyok és lesz.rom :D Majd el jön az ideje. Amúgy lett volna alkalom rá, komolyan... Inkább nem éltem vele mert a lány csúnya volt :'D és meztelen elég kiábrándító látvány volt... és tudtam, hogy elég könnyűvérű.
19f
14/14 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tartom cikinek,nem azért akarom elvesztni hogy menő legyek hanem mert nagyon kívánom a szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!