Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is cikinek érzi a szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is cikinek érzi a szüzességét?

Figyelt kérdés

Olyan rossz érés, hogy elvileg már felnőtt vagyok és még sosem volt kapcsolatom férfival, se szexuális, se semmilyen, még egy csók sem volt. Más barátnőimnek meg korombelieknek meg már tini koruktól van barátja, azóta már nem is egy.

Úgy érzem, kimaradok valamiből, kivülálló vagyok. Mikor a pasijaikról beszélnek, nagyon rosszul érzem magam, hogy nem tudok hozzá szólni, mert nincs semmilyen tapasztalatom. Mintha sajnálnának is emiatt, mert szavak nélkül is látszik mi a helyzet és kevesebbnek érzem magam.

Más késői szűz hogy van ezzel?

2020. jan. 4. 16:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok egyébként és lányként ez még cikibb.
2020. jan. 4. 16:03
 2/17 anonim ***** válasza:
21%

Ha cikinek érzed, akkor miért nem veszted el végre? Lányként ez nem valami nehéz. Rázod a segged a helyi klubban és 5en akarnak majd hazavinni. Vagy a félősebb vagy regelsz Tinderre és kész.

Pasizz, veszítsd el és gond letudva. Sőt, lehet hogy még jól is érzed magad közben.

A szüzesség önmagában nem erény és nem érték.

2020. jan. 4. 16:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 évesen vesztettem el...

Nem ciki.

2020. jan. 4. 16:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Csak te.
2020. jan. 4. 16:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Segítsek rajtad?
2020. jan. 4. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
5 perc lenne elveszteni.
2020. jan. 4. 16:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez! 19vagyok, az osszes csoporttarsam, barazátnom tul van rajta:( enis cikinek gondolom, meg ha ok azt is mondjak hogy semmi gaz nincs benne.
2020. jan. 4. 16:36
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ismerj meg engem, és minden problémád megoldódik, egy pillanat alatt. Vagy igazából nem is akarsz senkit ez a baj? Írj! Beszélgessünk.
2020. jan. 4. 16:37
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Szia,

segítek szívesen tapasztalatot gyűjteni, ha akarod.

Akarsz velem erről beszélgetni, megismerkedni?

2020. jan. 4. 16:37
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a stilusoddal vagy a kinézeteddel vannak komoly bajok... Vagy a toronyban nem stimmel valami
2020. jan. 4. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!