Akad még a mai világban olyan nő, aki nem tartja cikinek a szüzességet?
Nem tudom, hogy te milyen társaságban jársz, de nálunk ha valaki ilyenről meg mert nyilvánulni, az bizony nem sokáig élvezte a társaságunkat. Te, én közgazdasági szakközépbe jártam, 80%-ban nők jártak oda. Egyetlen egy szájából nem hallottam még ilyet, hogy ciki. Sokan voltak akik elvesztették, de eszük ágában nem volt kérkedni vele. Az a csaj, akivel nagyon jóba voltam, vele beszélgettem erről és Ő speciel mondta, hogy csak kíváncsiságból történt meg a dolog, fiatalon. De ilyet, hogy ciki?!! Ember...
Tudod én úgy vagyok vele, hogy ha valaki tényleg ilyen szinten van agyilag, azzal nem is szívesen szívok egy levegőt.
Engem nem különösebben zavar, hogy 14 évesen elvesztik, az sem, hogy nem szerelemből. Bánja fene, ő dolguk. De az, hogy kérkedjenek azzal, hogy nem szüzek, meg kicikizzék azokat akik még azok... Számomra ez visszataszító.
Intelligensebb nők agyában ez fel sem merül. Hál' Isten.
21F
A qrváké a világ sajnos...
Éljenek a ribik!
Kedves kérdező, az általad leírt emberek is idióták és te is az vagy.
A szeretkezés egy tök jó dolog, sokkal jobb, mint a "csak szex", de nincs semmi baj a "csak szex"-szel sem.
Nincsen jogod magas lóról másokat lenézni, már csak azért sem, mert egyszerűen értelmi szinten te is ott vagy mellettük a prűdségeddel és felmerül bennem a kétely, hogy az aktuális kapcsolatodban az érzelmeid érettek-e, vagy csak olyan kis cicaérzelmek, amiket a kérdésed naívsága sugall.
Én nem tartottam cikinek, csak egy rendkívül kellemetlen állapotnak, amiből jó lenne már kigyógyulni...:D
23/N
"Ha belegondolok, hogy az aktuális párom már mással is együtt volt, rettenetes gyomorgörcsöm lesz, mint akit valami nagy lelki trauma ért! Ha akad még olyan, aki ugyanígy érez, szívesen ismerkednék!"
Ez nem túl egészséges dolog...
Nem értem, hogy miért csinálnak ekkora ügyet a szüzességből. Szeintem ez mindenkinek a magánügye, és nem hiszem hogy azzal kéne menőzni, hogy elvesztette, vagy éppen nem. Amúgy azt sem értem, hogy a szüzesség miért akkora érték? Nem éreztem magam attól se többnek,se kevesebbnek mikor még szűz voltam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!