Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akad még a mai világban olyan...

Evilkiller kérdése:

Akad még a mai világban olyan nő, aki nem tartja cikinek a szüzességet?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy van ez, de én ahány nővel eddig erről beszéltem, mind túl akart esni rajta, akár szerelem nélkül is, mert cikinek tartják, ha valaki szűz! Szerintem ez nem normális dolog! Ez elveszi a szeretkezés lelki részét, és csak szex lesz belőle! Ha belegondolok, hogy az aktuális párom már mással is együtt volt, rettenetes gyomorgörcsöm lesz, mint akit valami nagy lelki trauma ért! Ha akad még olyan, aki ugyanígy érez, szívesen ismerkednék!
2011. nov. 27. 03:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, hogy te milyen társaságban jársz, de nálunk ha valaki ilyenről meg mert nyilvánulni, az bizony nem sokáig élvezte a társaságunkat. Te, én közgazdasági szakközépbe jártam, 80%-ban nők jártak oda. Egyetlen egy szájából nem hallottam még ilyet, hogy ciki. Sokan voltak akik elvesztették, de eszük ágában nem volt kérkedni vele. Az a csaj, akivel nagyon jóba voltam, vele beszélgettem erről és Ő speciel mondta, hogy csak kíváncsiságból történt meg a dolog, fiatalon. De ilyet, hogy ciki?!! Ember...

Tudod én úgy vagyok vele, hogy ha valaki tényleg ilyen szinten van agyilag, azzal nem is szívesen szívok egy levegőt.

Engem nem különösebben zavar, hogy 14 évesen elvesztik, az sem, hogy nem szerelemből. Bánja fene, ő dolguk. De az, hogy kérkedjenek azzal, hogy nem szüzek, meg kicikizzék azokat akik még azok... Számomra ez visszataszító.

Intelligensebb nők agyában ez fel sem merül. Hál' Isten.

21F

2011. nov. 27. 04:02
 2/13 anonim válasza:
96%
Szerintem kislányokról beszélsz és nem nőkről. Ha valaki büszke arra, hogy k*rva az az ő dolga, csak ne lepődjön meg ha úgy is kezelik.
2011. nov. 27. 04:17
 3/13 anonim válasza:

A qrváké a világ sajnos...

Éljenek a ribik!

2011. nov. 27. 04:21
 4/13 anonim válasza:
74%
20 vagyok és szűz de se cikinek nem tartom se valami hatalmas értéknek. Ha lefekszem majd valakivel az nem azért lesz hogy na szabaduljak már meg tőle, de a lelki része sem érdekel amit írtál, hogy őszinte legyek. Valószínűleg azért fogok lefeküdni valakivel, hogy megnézzem mi ebben a szex dologban annyira nagyszerű.
2011. nov. 27. 04:37
 5/13 anonim válasza:
96%
Mellesleg nem tudom ez minek téma emberek között, természetesen a barátnőimről tudtam mikor vesztették el, mindketten 18 éves koruk után, ők sem siettették egyáltalán és nekem sem szoktak emiatt beszólni. De másokkal minek beszélgessek erről?
2011. nov. 27. 04:39
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Apácazárdában talán még akad. Viccen kívül, nekem sem ciki, de azért még nem sietek elveszteni.
2011. nov. 27. 06:42
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező, az általad leírt emberek is idióták és te is az vagy.

A szeretkezés egy tök jó dolog, sokkal jobb, mint a "csak szex", de nincs semmi baj a "csak szex"-szel sem.

Nincsen jogod magas lóról másokat lenézni, már csak azért sem, mert egyszerűen értelmi szinten te is ott vagy mellettük a prűdségeddel és felmerül bennem a kétely, hogy az aktuális kapcsolatodban az érzelmeid érettek-e, vagy csak olyan kis cicaérzelmek, amiket a kérdésed naívsága sugall.

2011. nov. 27. 07:53
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

Én nem tartottam cikinek, csak egy rendkívül kellemetlen állapotnak, amiből jó lenne már kigyógyulni...:D

23/N

2011. nov. 27. 09:24
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

"Ha belegondolok, hogy az aktuális párom már mással is együtt volt, rettenetes gyomorgörcsöm lesz, mint akit valami nagy lelki trauma ért! Ha akad még olyan, aki ugyanígy érez, szívesen ismerkednék!"

Ez nem túl egészséges dolog...

2011. nov. 27. 09:31
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem, hogy miért csinálnak ekkora ügyet a szüzességből. Szeintem ez mindenkinek a magánügye, és nem hiszem hogy azzal kéne menőzni, hogy elvesztette, vagy éppen nem. Amúgy azt sem értem, hogy a szüzesség miért akkora érték? Nem éreztem magam attól se többnek,se kevesebbnek mikor még szűz voltam.

18/L

2011. nov. 27. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!