Akad még a mai világban olyan nő, aki nem tartja cikinek a szüzességet?
L/19: szerintem nem ciki, de azért nem terjesztem, hogy szűz vagyok..
Sokan nem néznék ki belőlem, mert nem vagyok egy csúnyaság, és a csókig sok fiúval eljutok.. De ahhoz, hogy le is feküdjek valakivel, szerintem több kell. Persze ilyen korban már vágyok rá, jelentkezők is lennének szép számmal, de inkább kivárom a megfelelő alkalmat azzal, akivel szeretjük egymást és kölcsönösen megbízunk a másikban. :)
18 felett szerintem aranyat ér a női szüzesség, és becsülendő. Legalábbis én örültem neki, mikor a volt barátnőm bejelentette 19 évesen,hogy szűz.
De egy jótanács, srác szemszögből! Ne legyetek prűdek, vagy nyafogós szüzek. Annál rosszabb nincsen. A szexig van számtalan lépcső, együtt kell megtenni. Simán lehet finoman, kíváncsian kezdeményezni nektek is mert annál nincs szebb, erotikusabb érzés egy férfi számára.Nagyon rossz felfogás az, hogy a legyetek fadarabok az ágyban... majd a férfi elvégzi a műveletet.
"Ha belegondolok, hogy az aktuális párom már mással is együtt volt, rettenetes gyomorgörcsöm lesz, mint akit valami nagy lelki trauma ért!"
ez meg egészségtelen gondolat... emberek vagyunk, és örülj neki hogy a párod tapasztalt és nem szűz! Mert így jó kezekben leszel! A férfi szüzesség ilyenkor csak átok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!