Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akad még a mai világban olyan...

Evilkiller kérdése:

Akad még a mai világban olyan nő, aki nem tartja cikinek a szüzességet?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy van ez, de én ahány nővel eddig erről beszéltem, mind túl akart esni rajta, akár szerelem nélkül is, mert cikinek tartják, ha valaki szűz! Szerintem ez nem normális dolog! Ez elveszi a szeretkezés lelki részét, és csak szex lesz belőle! Ha belegondolok, hogy az aktuális párom már mással is együtt volt, rettenetes gyomorgörcsöm lesz, mint akit valami nagy lelki trauma ért! Ha akad még olyan, aki ugyanígy érez, szívesen ismerkednék!
2011. nov. 27. 03:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

L/19: szerintem nem ciki, de azért nem terjesztem, hogy szűz vagyok..

Sokan nem néznék ki belőlem, mert nem vagyok egy csúnyaság, és a csókig sok fiúval eljutok.. De ahhoz, hogy le is feküdjek valakivel, szerintem több kell. Persze ilyen korban már vágyok rá, jelentkezők is lennének szép számmal, de inkább kivárom a megfelelő alkalmat azzal, akivel szeretjük egymást és kölcsönösen megbízunk a másikban. :)

2011. nov. 27. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Én szűz vagyok és büszke erre és még arra is hogy nem adom ám oda magam csak úgy bárkinek,nem viselkedek ribancosan. 17/L
2011. nov. 27. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:

18 felett szerintem aranyat ér a női szüzesség, és becsülendő. Legalábbis én örültem neki, mikor a volt barátnőm bejelentette 19 évesen,hogy szűz.

De egy jótanács, srác szemszögből! Ne legyetek prűdek, vagy nyafogós szüzek. Annál rosszabb nincsen. A szexig van számtalan lépcső, együtt kell megtenni. Simán lehet finoman, kíváncsian kezdeményezni nektek is mert annál nincs szebb, erotikusabb érzés egy férfi számára.Nagyon rossz felfogás az, hogy a legyetek fadarabok az ágyban... majd a férfi elvégzi a műveletet.

"Ha belegondolok, hogy az aktuális párom már mással is együtt volt, rettenetes gyomorgörcsöm lesz, mint akit valami nagy lelki trauma ért!"

ez meg egészségtelen gondolat... emberek vagyunk, és örülj neki hogy a párod tapasztalt és nem szűz! Mert így jó kezekben leszel! A férfi szüzesség ilyenkor csak átok!

2011. nov. 28. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!