Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az, ha valaki csak...

Milyen az, ha valaki csak azért veszti el a szüzességét, mert cikinek érzi?

Figyelt kérdés
18 és fél éves lány vagyok,és szűz, még soha nem is jártam senkivel.Lett volna rá pár alkalom, de túlságosan félénk vagyok :S , szóval nem lett belőle semmi.Mindenhol azt látom az én koromban már senki nem szűz, és túl vannak egy csomó kapcsolaton!Annyira tapasztaltak, és én meg semmit sem tudok!Már ott tartok, hogy azon gondolkozom keresek valakit,aztán vele...:S Nem tudom mit csináljak!
2009. okt. 29. 19:23
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Várd meg az igazit, különben bánni fogod...
2009. okt. 29. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem te voltál a tegnap esti debreceni csaj? Egyébként meg nem gáz, hanem igenis érték tud lenni!
2009. okt. 29. 19:25
 3/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok debreceni
2009. okt. 29. 19:28
 4/14 anonim válasza:
92%
Hogy lett ennyi ribanc egyetlen oldalbordából? Remélem nem gondolod komolyan, h azért veszíted el mert más már nem szűz? Inkább örülj neki, h a fene nagy emancipáció még nem kebelezett be. És ne add könnyen magad ezután sem. Nagyon válogasd meg kivel fekszel le. Más ezt nem teszi. A tiniknek lehet ciki vagy, de hidd el, értékesebb vagy, nem pedig fordítva.
2009. okt. 29. 19:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

éretlen a gondolkodásod! ne haragudj a kijelentesemért de kérlek ne feküdj le olyannal aki iránt semmit nem érzel mert később mikor rád talál az igazi szerelem borzasztóan fogod bánni hogy nem neki adtad oda amit annyi ideig őrizgettél. ne tartsd cikinek. jön majd valaki aki nagyon értékelni fogja

velem így történt

egy szintén 18,5 éves lány :)

2009. okt. 29. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
3%
ha túl akarsz lenni rajta írj:D
2009. okt. 29. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ciki, ha csak azért veszíted el a szüzességed mert cikinek érzed hogy van.
2009. okt. 29. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem is várj az igazira! buta dolog másokkal foglalkozni. Én bőven elmúltan 17 mikor megtörtént és nem bántam meg ,hogy vártam.

20/l

2009. okt. 29. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem ciki az egyáltalán. A kis k.rvák azzal dicsekednek hogy már nem szüzek. Még bőven ráérsz! Ha még 21 évesen szűz lennél az sem lenne gáz, ha az az oka hogy nem érkezett hozzád a megfelelő szerelmes pasi aki iránt ugyanezt érzed! Még fiatal vagy, ha még alig volt pasid az sem gáz egyáltalán! de nehezen tudod felmérni hogy az a pasi csak d.ghatna vagy tényleg szeret is, bocs a megfogalmazásért.

Lényeges lenne hogy nagyon kívánjad a párod, nem az hogy én már ennyi éves vagyok már nem maradhatok szüzen, ez hülyeség!

Ha érzed hogy szeret a pasid és minden másban is jól kijösztök, és a lényeg hogy már Te is akarod! akkor lenne érdemes.

2009. okt. 29. 20:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is agy voltam vele. Aztán még időbe rájöttem, hogy nekem az is kell, hogy szeressem. Attól még, hogy nem jártál senkivel egyéjszakásaid lehettek volna mégsem tetted. Gondolkozz el azon, hogy miért. Azt jelenti, hogy te több vagy náluk (nem hiszem, hogy kizárólag gátlásosság miatt), és a a gáz, hogy a cikiség miatt vesztenéd el.
2009. okt. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!