Milyen az, ha valaki csak azért veszti el a szüzességét, mert cikinek érzi?
éretlen a gondolkodásod! ne haragudj a kijelentesemért de kérlek ne feküdj le olyannal aki iránt semmit nem érzel mert később mikor rád talál az igazi szerelem borzasztóan fogod bánni hogy nem neki adtad oda amit annyi ideig őrizgettél. ne tartsd cikinek. jön majd valaki aki nagyon értékelni fogja
velem így történt
egy szintén 18,5 éves lány :)
szerintem is várj az igazira! buta dolog másokkal foglalkozni. Én bőven elmúltan 17 mikor megtörtént és nem bántam meg ,hogy vártam.
20/l
Szia! Nem ciki az egyáltalán. A kis k.rvák azzal dicsekednek hogy már nem szüzek. Még bőven ráérsz! Ha még 21 évesen szűz lennél az sem lenne gáz, ha az az oka hogy nem érkezett hozzád a megfelelő szerelmes pasi aki iránt ugyanezt érzed! Még fiatal vagy, ha még alig volt pasid az sem gáz egyáltalán! de nehezen tudod felmérni hogy az a pasi csak d.ghatna vagy tényleg szeret is, bocs a megfogalmazásért.
Lényeges lenne hogy nagyon kívánjad a párod, nem az hogy én már ennyi éves vagyok már nem maradhatok szüzen, ez hülyeség!
Ha érzed hogy szeret a pasid és minden másban is jól kijösztök, és a lényeg hogy már Te is akarod! akkor lenne érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!