Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az, ha valaki csak...

Milyen az, ha valaki csak azért veszti el a szüzességét, mert cikinek érzi?

Figyelt kérdés
18 és fél éves lány vagyok,és szűz, még soha nem is jártam senkivel.Lett volna rá pár alkalom, de túlságosan félénk vagyok :S , szóval nem lett belőle semmi.Mindenhol azt látom az én koromban már senki nem szűz, és túl vannak egy csomó kapcsolaton!Annyira tapasztaltak, és én meg semmit sem tudok!Már ott tartok, hogy azon gondolkozom keresek valakit,aztán vele...:S Nem tudom mit csináljak!
2009. okt. 29. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
szia, esetleg ha akarsz barátot írj privit:D
2009. okt. 29. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok mint te, ha nagyon vágysz már a szexre akkor keress valakit aki megbízható és vele tedd meg.Csak azért ne veszítsd el mert mások már túl vannak rajta, kit érdekelnek?Ők ők, te meg te:)

20f

2009. okt. 30. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:

hali

Én 18 elmúltam mikor megvolt az első, s csak azért mert már nem akartam hogy szűz legyek, nem volt még barátom sem előtte. Óriási ostobaság volt részemről. Kb 1 évig tartó "párkapcsolat " lett a vége. De életem legszörnyűbb éve volt! Nagyon félénk voltam akkortájt még, s a fiút is csak úgy összeszedtem valahonnan. Ahogy megtörtént, szinte nem is érdekelt senkit hogy már én sem vagyok az. Igazából senkit nem érdekelt rajtam kívül hogy szűz vagyok e vagy sem. Az ilyenek csak magukkal vannak elfoglalva.

Tiszta szívemből mondom neked: NE TEDD CSAK AZÉRT, HOGY MÁR NE LEGYÉL SZŰZ!!! Az első szexuális kapcsolat nagyon meghatározó tud lenni( mint ahogy ezt mondják is). Rám is hatással volt, negatív értelemben vett hatással. Igaz, hogy utána egy kicsit bátrabb lettem, de nem ért annyit az egész. Utána rá kb, fél évre, egyetemen volt egy másik kapcsolatom. Nagyon örültem volna ha vele lett volna az első. Talán akkor máshogy alakul az életem is. 6 évvel később lassan újra ott tartok, hogy félek a szextől.

na üdv: zs.

2009. okt. 30. 18:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló nagyon tanulságos.

Amit most érzel, az a nyájszellem nyomása. Ne engedj neki! Jobb szűzen, mint egy nem megfelelő kapcsolat után, ahogy az előző írta.Tudod mit? Te bármikor változtathatsz az állapotodon, átmehetsz szűzből nem szűzbe, elég egy párszor elmenni egy diszkóba, de ők már nem tudnak változtatni az állapotukon!

Statisztika: azok közt, akik egymásnak első és egyetlen szexuális partnerei, 10%-kal kisebb a válási arány (nem 40, hanem 30%). Neked még ez a jó esélyed is megmaradt, nekik már nem.

Mindenki szereti lehúzni a maga szintjére azt, aki egy kicsit is felfelé kilóg.

(Nem sértésnek szántam a nem szüzeknek, hanem azokhoz képest van felül a kérdező, akik futó kapcsolatokban adták oda a szüzességüket.)

2009. okt. 31. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!