Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket is felizgat a női bugyi meg a betét?
Ilyen formában nem! Akkor igen, ha nő is tartozik hozzá. Az úgy már igen csak izgató! Nekem nem undorító a vér, főleg ha még bejön az is, akiből származik! :) A betét is csak akkor jön be, ha frissen van kiszedve, és kellőképp össze van kenve. Mondjuk túl sok mindent nem lehet kezdeni, egy ilyen betéttel, mert a cucc nagy része aközepében van megkötve zselés formában, de a látvány és a tudat tökre izgató, h egy finom kis punci így le tud valamit pusztítani. :)
De leginkább az izgat fel, ami a bugyiban van. Ha a partnerem is benne van, akkor szépen körbenyaogatom, megtisztogatom ahol csak kell, aztán pedig jól ki is nyalom. Szeretem olyankor is az ízét elég különlegesnek tartom.... Na mindegy nem is ragozom tovább, mert tudom,h ez sokaknál kiveri a biztosítékot, de nekem valahol itt kezdődnek azok a dolgok, amik izgatnak egy vérző nő kapcsán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!