Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Titeket is felizgat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket is felizgat a női bugyi meg a betét?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, de vettem bugyit és egy csomag Always-t, időnként beragasztok a bugyiba egy betétet, felveszem és abba verem a farkam, közben ilyenekre gondolok, hogy ebbe vérzik a nők pinája, ebbe finganak stb.

2019. dec. 19. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11%
Engem izgat a lányok által frissen levetett bugyi, de nem ugy, hogy felveszem! A jol eláztatott friss tampon is. Szoktam venni lányoktol.
2019. dec. 19. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem, minket nem. De ma már nincsenek betegségek meg aberrációk,csak fetisshhek. Ez is biztosan az lehet.
2019. dec. 19. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig bugyit hordok. A barátnőm ezt elfogadja. Még az elején találta ki, hogy legyek vele szolidális, és azokon a napokon nekem is betétet tettünk a bugyimba. Éjszakára még egy kiskanál langyos vizzel meg is öntöztük. Izgi volt. Tisztasági betétet rendszeresen használok. Ez is izgi! Furcsa érzés volt, mikor először volt betétem. De ugye szex nem lehetett. :-)
2019. dec. 20. 09:55
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
#11-es,te beteg vagy mi a fuck jó egy vèrtöl csöpögö tamponban,mi vagy te Drakula? Ès ha ilyeneket veszel mit csinálsz vele? Felnyomod az orrodba? Èèèdes istenem,már azt hittem nincs lejjebb..
2019. dec. 21. 02:35
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Ilyen formában nem! Akkor igen, ha nő is tartozik hozzá. Az úgy már igen csak izgató! Nekem nem undorító a vér, főleg ha még bejön az is, akiből származik! :) A betét is csak akkor jön be, ha frissen van kiszedve, és kellőképp össze van kenve. Mondjuk túl sok mindent nem lehet kezdeni, egy ilyen betéttel, mert a cucc nagy része aközepében van megkötve zselés formában, de a látvány és a tudat tökre izgató, h egy finom kis punci így le tud valamit pusztítani. :)

De leginkább az izgat fel, ami a bugyiban van. Ha a partnerem is benne van, akkor szépen körbenyaogatom, megtisztogatom ahol csak kell, aztán pedig jól ki is nyalom. Szeretem olyankor is az ízét elég különlegesnek tartom.... Na mindegy nem is ragozom tovább, mert tudom,h ez sokaknál kiveri a biztosítékot, de nekem valahol itt kezdődnek azok a dolgok, amik izgatnak egy vérző nő kapcsán...

2019. dec. 21. 18:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem izgalmas én is ezt szoktam csinálni nekem is az Always betétek a kedvenceim
jún. 19. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!