Szülés utáni időszakban milyen bugyit érdemes hordani (Jessa nadrágpelenka, Tena pants, egyéb), illetve ezeket orvosi javaslat esetén olcsóbban is be lehet szerezni?
Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 12:33
1/10 anonim válasza:
Chicco szülés utáni betétet használtam, a 30 db-os volt 2000 ft. 10 db kellett belőle, utána sima eü.betétet használtam.
2/10 anonim válasza:
Sima pamutbugyit hordtam Allways night betéttel.
3/10 anonim válasza:
Nekem jó másfél,2 hétig kellett a Jessa nadrágpelenka.
4/10 piroska és a farkas válasza:
Tena- T hordtam a kórhàzi napokon, utàna Allways ultra night- ot. Az első 2 szülésemnél volt szükség a Tenára, most a harmadiknàl szerintem elég lett volna az Allways a kezdetektől. Első szülés utàni első napon a chicco- t próbàltam, nekem az nem vàlt be.
5/10 anonim válasza:
Nekem sima always teljesen megfelelt, igaz császárom volt.
6/10 anonim válasza:
3 napig hordtam Chicco szülés utáni betétet, de mire hazaértünk már elég volt az Always éjszakai. Vettem én is nadrágpelenkát, de ki sem nyitottam a zacskós. Felesleges beruháznod, nagy tételben biztosan nem kell venned.
7/10 piroska és a farkas válasza:
Nem tudom, màshol hogy van, nàlunk a helYi gyógyàszati segédeszköz boltban darabra is adjàk a Tena- T, 100 Ft körüli àron.
8/10 anonim válasza:
Amit nem sajnálsz. De előre felesleges beruházni bármi különlegesre. Én sima pamutbugyit vettem a kínaiban vagy a terhesség alatt hordott bugyikat (tudtam, hogy nem fogom többet használni és úgyis kidobtam volna)
9/10 anonim válasza:
Én tenát használtam a kórházban, itthon már elég volt a sima betét. A húgom alig 2 hónappal korábban szült akkor vettem egy csomaggal elég lett mindkettőnknek. Én nagyon egyszerűnek és praktikusnak tartom. Biztosan ki is lehet íratni bizonyos típusokat, de szerintem a terhesség kevés ehhez, de biztosat a házi orvosod tud mondani.
10/10 anonim válasza:
Én a müllerbe vettem szülés utáni betétet. Én tuti nem vettem volna fel pelenkát... Lehet többször cseréled, de én tuti szarul éreztem volna magam ha még pelenkát is használok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!