Kész horror az altatás. Valami javaslat?
Az en lanyom is ilyen .
Rajottem hogy vagy nem faradt meg es akkor olyasmit csinalunk , jatszunk amitol elfarad jobban
vagy tul van porogve es nagyon faradt mar , ha mar itt tart akkor siras a vege . Kitanultam es igy konnyebb .
Sajnos mindegy hogy fáradt, vagy nem, nehezn alszik el.
Próbáltam, hogy halkan mesét nézett a tévébe, hát ez se jött be.
3,5 éves ne aludjon délután??? ... így is alacsony, és ugyebár alvás közben nő a gyerek.
Jézusom de buta vagy kérdező..
Fiam 2 éves kora óta nem alszik délután és magasabb az àtlagnál, este 5-10 perc alatt elalszik most annyi idős mint a lányod.
Inkább megfélemlítve vered a gyereked mert alacsony??
Neked orvos kène, lànyod helyében én is félnèk az altatástól mikor vernek meg😡
Egyáltalán nem kötelező egy 3,5 évesnek aludni délután. Van, aki alszik, van, aki nem. Éltünk külföldön, ahol az ennyi időseket már az óvodában sem fektették le, és ez keveseknek okozott problémát (volt, akinek igen, azok megoldották, hogy a gyerek délben hazakerüljön).
Megértem amúgy a problémádat, mert tényleg nagyon frusztráló, ha a gyerek nem alszik, de ennyi idősen ezt már tényleg nem kell erőltetni.
Jézusom! Alvás közben nő a gyerek!
Elmondanám neked, hogy sosem aludtam délután és 179 cm vagyok és nő.
Ez csak valami vicc, hogy tévével akarod altatni, meg alvás közben nő a gyerek, ugye?
Szerinted melyik gyerek alszik el, ha közben megy a tévé és szaladgálnak benne a színes figurák? Vagy mit nézetsz vele? Valami unalmasat?
Szerintem is hagyd, majd este elalszik hamarabb. Az én fiam sem akart már ilyenkor aludni délután, nem lett semmi baja. A magasság amúgy is genetika, nem attól függ, hogy ki mennyit alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!