Egy rémálom az altatás, mit csináljak?
Követem, nálunk is ez van, de már 11 hós..
Fehér zaj kb 2-3 hóig működöt, ritkàn kellett, Hálistennek
,,Mas baba...” Hat az enyemet sosem lehetett szopi utan betenni az agyaba, nem nezelodott semerre nyugiban, csak sirt. Nappali alvasnal sem lehetett letenni, es ejjel, mikor ebredt (es 3 evesen meg mindig ebred) is engem keres. Kisagyat el is kellett adni, most mar egy ideje van ifjusagi agya, amiben az esetek tobbsegeben alszik ugyan, de csak ugy, ha hallja a mi szuszogasunkat, legalabb az egyikunknek ott kell lennie a kozelben legalabb az ejszaka egy feleben (miutan elalszik, 2-3 oran at nem szokott ebredni, akkor bent lehet hagyni egyedul a szobaban, de ez csak kb. 2 eves kira ota, elotte nem, pedig sokat probalkoztunk).
Szoval en feladtam a kisagyat, lett leesesgatlo az agyunkra, es alszik mellettem, belealudt, mig szopizott abba, most meg a legtobbszor eleg neki, hogy ott fekszem mellette, megvarom, meg elalszik. Kisebb koraban ez joval hosszabb ido volt, es akkor nagyon sokaig csak ugy tudott elaludni viszonylag ertelmes idon belul, hogy magamra kotottem csatos hordozoban, es beultem vele a szoptatos ringatos fotelbe, setaltam vele, vagy a gimnasztikai labdan pattogtam, ezek elraztak, meg lenyugtattak, mert foleg ebben a nehezebb, mozgasfejlodesi merfoldkovekkel, fogzassal is teli idoszakban csak ugy leteve aztan vegkepp nem aludt. Ha elaludt, es letettem, akkor nappali alvasoknal 5 percen belul ebredt is, ejjel meg ott kellett mellette maradnom. Mondjak, hogy 20 perc alatt melyalvasba kerulnek, hat az en gyerekemnek kellett altalaban vagy 40-60 perc, mire le lehetett este tenni.
Irod, hogy 9 honapos, akkor a ht is most megy gondolkm egy ideje, nem vezettel be 2 honapja valamit, amitol fajhat a hasa? Pl. tejtermeket kap mar? Ha igen, miota? Mas tunete nincs? Az en gyerekemnel csendes refluxot, hasfajast, az arcan es a testen pottyoket okoztak a tejtermekek es a tojas. Ezeket nekem meg a sajat etrendembol is ki kellett iktatnom, mert meg anyatejen keresztul is erzekeny volt ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!