Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Egy rémálom az altatás, mit...

Egy rémálom az altatás, mit csináljak?

Figyelt kérdés
9 hós babám este nem akar elaludni.egy ideig ringatva 5 perc alatt elaludt.de két hónapja egyszerűen nem akar elaludni.egy rémálom az egész.hiába ringatom,simizem,éneklek neki egyszerűen semmi nem jó.kb 1,5 óra meg, el ezekre mire kidől.már próbáltam hagyni sírni,kivenni az ágyból hogy még egy kicsit velünk legyen de semmi nem jó.mit tehetnék még?az idegrendszerem teljesen kivan már.
2019. jún. 19. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Játssz neki fehérzajt youtube-ról (érdemes letölteni vagy előfizetni, mert reklámot raknak bele).
2019. jún. 19. 21:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálom.most aludt el kerek 2 óra hiszti,órdítás után.nem azzal van a bajom hogy nem akar korán elaludni,hanem hogy szoptatás után beteszem az ágyában és egyszerűen hisztizik,sír,órdít.én értem hogy esetleg nem álmos egyből de más gyerek ilyenkor elnézelődik azágyacskájában,elgagyog,de az én kislányom nem.ő hisztizik,sír....már nem tudom mit tehetnék
2019. jún. 19. 21:28
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
A fehér zaj nálunk 3hos koráig vált be. Utána csak és kizárólag a babakocsiba való fel le tologatás. Ha nem, akkor ordított. Most 1.5éves most kezdünk eljutni arra a szintre, hogy alszik.
2019. jún. 19. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
34%

Követem, nálunk is ez van, de már 11 hós..

Fehér zaj kb 2-3 hóig működöt, ritkàn kellett, Hálistennek

2019. jún. 19. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
Nappal mennyit alszik? Nalunk ugyan ez volt csak nappal igy a nappali alvast elhagytuk igy ki dolt mar legkorabban 8kor legkesobb 9kor es reggelig aludt.
2019. jún. 19. 21:57
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Sziasztok! Kislányom 4 hónapos lett ma, ő átalussza az éjszakát és könnyű elaltatni is. Kezdetektől fogva úgy csináljuk, hogy pancsi utána evés, majd összebújás után betesszük a kiságyba, simizem az arcát amitől megnyugszik mégjobban majd hagyom, hogy magától aludjon el. Ha sírt újra odamentem simogatni, de nem vettem ki. Valahol azt olvastam, hogy a babák azért is sírnak éjjel, mert ha megébrednek akkor általában nem ott vannak ahol elaludtak és hívják a segítséget. A Suttogó Tracy hoggtól azt hiszem. Jó alvástréningje van sírni hagyás nélkül🙂
2019. jún. 19. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
20%
Összebújva nem tudod altatni? Húgom kisbabája úgy alszik el, barátaimé fehér zajra (féléves).
2019. jún. 19. 21:59
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Én megvártam míg belealszik a szoptatásba és simán le tudtam rakni az ágyába. Valószínűleg épp szepa-szorong azért csinálja...
2019. jún. 19. 22:01
 9/14 anonim ***** válasza:
22%
Nálunk is volt valamikor 7-9 hónap között egy hullám mikor egyszerűen nem volt hajlandó elaludni a megszokott 8 óra környékén.Én a végén ráhagytam, felesleges erőlködni ,hogy aludjon el 7-8 között ha amúgy 9-kor simán elaltatható 10-15 max 20 perc alatt.Nálunk legalábbis ez lett a megoldás, későbbre tettük a feketést és onnantól szépen aludt is hamar.
2019. jún. 19. 22:19
 10/14 anonim ***** válasza:
24%

,,Mas baba...” Hat az enyemet sosem lehetett szopi utan betenni az agyaba, nem nezelodott semerre nyugiban, csak sirt. Nappali alvasnal sem lehetett letenni, es ejjel, mikor ebredt (es 3 evesen meg mindig ebred) is engem keres. Kisagyat el is kellett adni, most mar egy ideje van ifjusagi agya, amiben az esetek tobbsegeben alszik ugyan, de csak ugy, ha hallja a mi szuszogasunkat, legalabb az egyikunknek ott kell lennie a kozelben legalabb az ejszaka egy feleben (miutan elalszik, 2-3 oran at nem szokott ebredni, akkor bent lehet hagyni egyedul a szobaban, de ez csak kb. 2 eves kira ota, elotte nem, pedig sokat probalkoztunk).

Szoval en feladtam a kisagyat, lett leesesgatlo az agyunkra, es alszik mellettem, belealudt, mig szopizott abba, most meg a legtobbszor eleg neki, hogy ott fekszem mellette, megvarom, meg elalszik. Kisebb koraban ez joval hosszabb ido volt, es akkor nagyon sokaig csak ugy tudott elaludni viszonylag ertelmes idon belul, hogy magamra kotottem csatos hordozoban, es beultem vele a szoptatos ringatos fotelbe, setaltam vele, vagy a gimnasztikai labdan pattogtam, ezek elraztak, meg lenyugtattak, mert foleg ebben a nehezebb, mozgasfejlodesi merfoldkovekkel, fogzassal is teli idoszakban csak ugy leteve aztan vegkepp nem aludt. Ha elaludt, es letettem, akkor nappali alvasoknal 5 percen belul ebredt is, ejjel meg ott kellett mellette maradnom. Mondjak, hogy 20 perc alatt melyalvasba kerulnek, hat az en gyerekemnek kellett altalaban vagy 40-60 perc, mire le lehetett este tenni.

Irod, hogy 9 honapos, akkor a ht is most megy gondolkm egy ideje, nem vezettel be 2 honapja valamit, amitol fajhat a hasa? Pl. tejtermeket kap mar? Ha igen, miota? Mas tunete nincs? Az en gyerekemnel csendes refluxot, hasfajast, az arcan es a testen pottyoket okoztak a tejtermekek es a tojas. Ezeket nekem meg a sajat etrendembol is ki kellett iktatnom, mert meg anyatejen keresztul is erzekeny volt ra.

2019. jún. 20. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!