Egy rémálom az altatás, mit csináljak?
Figyelt kérdés
9 hós babám este nem akar elaludni.egy ideig ringatva 5 perc alatt elaludt.de két hónapja egyszerűen nem akar elaludni.egy rémálom az egész.hiába ringatom,simizem,éneklek neki egyszerűen semmi nem jó.kb 1,5 óra meg, el ezekre mire kidől.már próbáltam hagyni sírni,kivenni az ágyból hogy még egy kicsit velünk legyen de semmi nem jó.mit tehetnék még?az idegrendszerem teljesen kivan már.2019. jún. 19. 21:13
11/14 A kérdező kommentje:
Nappal kb 2szer alszik de úgy hogy látom rajta hogy álmos mégis nekem kell nehezen elaltatnom.változó hogy mennyit alszik,összesen kb 1,5 órát.reggel 7-8Között kel.éjjel kb 3-szor felébred de csak cicin nyugszik meg.igen mar hozzátáplálok.de még a tejtermékekeket nem vezettem be.gyümölcsök jól mennek,főzelékekből vsak 5-6kanállal eszik meg.
2019. jún. 20. 06:46
12/14 anonim válasza:
Na, erre járt valami lepontozóbajnok... Felpontoztam mindenkit. Kitartás, csajok.
13/14 anonim válasza:
6os jól írja, Tracy Hogg A suttogó mindent megold könyvében nagyon jó alvástréning van. Le is tudod tölteni, keress rá böngészőben.
14/14 anonim válasza:
Tracy Hogg, aki elhagyta a gyerekeit es skatulyazza kategoriakra osztva a gyerekekrt? Max gyujtosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!