Születésétől kezdve össze-vissza alszik a babák, ez baj?
Eleinte nagyon hasfájós volt, csak akkor aludt el mikor mar teljesen kikészült a nyűglődesbe és a sirasba. Majd kb egesz nap a babakocsiban altattam, ami tök jol bevalt. Most viszont hogy ilyen meleg van, nem birja benne. Az etetesekben mar kialakult a rend, 5x eszik és éjjel altalaban nem kell fel, csak hajnal 5-5.30 korul gy gyors kajcsira és visszalszik még 8-ig.
De az alvas az mas. Igazabol kezdetektol fogva akkor aludt el, amikor ő erezte, nem volt rendszer, hogy melyik eves utan aludt tobbet vagy kevesebbet. Mindig mashogy volt. Most is van, hogy összesen csak 2 órát alszik naponta, de előfordul az is, hogy 4-et. Masnak is van ilyen? (4,5 honapos most)
Köszönöm!f😊 Neha felek hogy rossz rahagyni hogy akkor aludjon amikor akar, ugy ertem a kornyezetemben a nagyik szerint erőltetni kellene, de ha nem alszik épp vgy keveset ugysincs mit tenni?!🤷🏻♀️
A leirasomban elrontottam amúgy..az egesz igazabol a nappali alvasokra vonatkozott, csak pont kihagytam ezt a szót😅
Eleinte nekem is rosszul aludt nappal. Aztán elkezdtem figyelni a jeleket, amik alvás előtt voltak, és ő csak akkor szopizza az ujját ha fáradt. Délelőtt alszik 1 órát, délután kb 2-3 órát éjjel 12 órát, szóval 15-16 órát alazik egy nap az ugyanekkora kicsim. Délután mindig az ágyában alszik ez a rendszer nála, ez is véletlen alakult ki, mikor egyszer már annyira sirt mindenhol, bevittem és a szobájában bealudt.
Szóval úgy fix napirendünk nincs, annyi, hogy ez a 2 alvás megvan, de mienk a nap amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!