Emiatt igénytelennek számítok? Sajnos kicsit több folyasom van az átlaghoz képest szinte folyamatosan. (Voltam vele nodokinal, normális)
Figyelt kérdés
A tisztasági betétet nem tudom elviselni (friusztralo számomra), meg nem is szeretnem naponta többször cserelni így inkább nem használok. A bugyimon meglátszik minden nap végén elegge, de sokkal kényelmesebb így.2019. nov. 10. 09:13
1/3 anonim válasza:
Nekem is meglátszik, de nem érdekel. Mosógép kiszedi.
2/3 anonim válasza:
Miért lennél igénytelen?
Hülyeség ilyeneken gondolkodni :)
3/3 anonim válasza:
Ha élsz nemiéletet én nemibetegség szűrésre is elmennék. Nekem is több folyásom volt, nőgyógyász szerint semmi gond az ő tesztjei szerint sem, nemibetegszűrésen pedig pozitív eredmény jött vissza. Kezeltek, azóta jelentősen kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!