Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik az, ha láttok egy lányt/nőt bugyiban és látszik, hogy bent van neki egy betét? Pl. Látjátok magát a betétet a bugyijában, vagy a betét szárnyait, ahogy be van ragasztva neki és a szárnyak a bugyi külső részére hajolnak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 9. 21:48
1/15 anonim válasza:
Önmagában nem izgat, de ha már oda jutok, hogy ez a látvány fogad, akkor fel vagyok izgulva.
2/15 anonim válasza:
Borzasztóan.
Az álmom netovábbja,egy ki@szott véres betét látványa....
4/15 anonim válasza:
Ha bugyiban látok egy nőt az mindenképp izgató, ha betétet látok, akkor elnappolom egy hétre az izgulást :D
6/15 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy gusztustalan, az köszönje meg az anyukájának, hogy kb 10-15 év menstruálás után a világra hozta. Ha nem lenne, nem léteznél barátom.
Nem fűzök különösebb gondolatokat egy betéthez.
8/15 anonim válasza:
Szia, nő vagyok és amióta élek tampont használok, szex közben soft tampont. Sose használtam betétet és anyumék időszakában is volt tampon., vagy vattát dugtak fel. De nem betét.
9/15 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok de szerintem a betét egyáltalán nem izgató
10/15 anonim válasza:
Nem vagyok fiú, de miért tetszene nekik? Nincs benne semmi izgató, de azért nem gusztustalan... aki viszont ezt írta annál inkább egy gusztustalan kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!