Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik az, ha láttok egy lányt/nőt bugyiban és látszik, hogy bent van neki egy betét? Pl. Látjátok magát a betétet a bugyijában, vagy a betét szárnyait, ahogy be van ragasztva neki és a szárnyak a bugyi külső részére hajolnak?
én mindezt amit felsoroltál (sajnos) rendkívül izgatónak tartom, mivel ez az egyik fétisem amire nem tudok nem izgulni...
fogalmam sincs miért, de így alakult, egyszerűen izgalomba hoz, ha ilyen jeleit látom annak, hogy a mellettem levő nő éppen legnőibb napjait éli, főleg ha mindezt betéttel teszi.
Bár mindezt nem tartom gusztustalannak, de ha tehetném megszabadulnék ettől az egész fétis dologtól
Nekem igen. Nem tudom miért, de engem nagyon izgat, ha páromnak megvan a havija. Talán mert ilyenkor testesül meg legjobban a női mivolta, olyankor sokkal izgalmasabb, ingergazdagabb az egész együttlét. Mi ilyenkor is mindent úgy csinálunk, mint akkor, ha nincs meg neki. Orálisan is kielégítem, nekem nincs bajom az ízével, az illatát eleinte szokni kellett, de viszonylag könnyen ment.... Tisztában vagyok vele, h sokaknak ez undorító, de nem kell beszólni, nem nekik kell csinálni. (Számomra meg pl az olajos hal undorító, vagy h témánál maradjunk: az análszex!) Hál istennek a párom teljes mértékben partner ebben, ahogy látom, neki is nagyon bejön a dolog, viszont annyira nem feszegeti. Gondolom, mert a legtöbben még mindig úgy állnaka menstruációhoz, mint valami ördögtől való, rossz, mocskos dolog, és nagyon sokan a mai napig tabuként kezelik. Pedig ez a női lét természetes vele járója, amiről egész nyugodtan lehetne beszélgetni (már csak azért is, mert ahogy látom, sok pasit izgat, ha menstruál a párja. Mint engem is. A betéttel nincs bajom, nekem nagyon szexi látvány a barátnőm testnedvei által összemaszatolt betét is, néha meg szoktam kérni, h ha kényeztet, akkor a végeredmény a betétjére hadd menjen, mert nagyon felizgat a tudat, h a testnedveink a betétje belsejében örökre összekeverednek. De volt már olyan is, h egy teljesen tiszta betétre élveztem (természetesen ezt is párom jóváhagyásával), amit aztán felhúzott a bugyijával, és úgy ment el dolgozni, h ott volt egy kis részem órákig a puncijánál. Maga a tudat, úgy felizgatott, h a nap jó részében erősen másra kellett koncentrálnom, h ne legyen folyton merevedésem... :D Alig bírtam kivárni, h haza érjen, és végre neki eshessek. Amúgy elmondása szerint őt is izgatta a tudat, h ha leül akkor az en cuccom miatt érzi nyirkosnak a betétet. Amúgy, azt mondta, előttem még senkivel nem szexelt, mikor megvolt neki (max olyan volt, h csak ő cumizott olyankor), viszont amióta szexelünk a mensije alatt is, sokkal kiehyensúlyozottabb, sokkal könnyebben túllendül azokon a napokon.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!