Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a férfinek, hogy kiköpöm orál után?
Mert egy s-gg, azért!
Elvárja, hogy lenyeld neki, miközben ő meg undorodik saját magától.
Az ilyen nagyon szánalmas tud lenni.
Ha azt akarja, hogy lenyeld.
Akkor miután a szádba élvezett csókolózzatok spermásan, ha ő undorodik a saját nedvétől, ne várja már el, hogy te meg lenyeld.
Azzal megalázod...
Ha már le nyelni nem szeretnéd mert rossz az íze vagy rosszul vagy töle akkor csak szépen folyasd ki a szádon vagy a pasi farkára szopj rá még kettőt hármat és rendben is van. És nem félvállról turháztad ki mint egy útszéli 5 ezres prosti..
24N
Az ilyen pasitól mentsen meg az isten
Ennek az a lényeg, hogy az ő kívánsága teljesüljön, te meg le vagy szarva
Meg se fordul a fejében, hogy neked ez rossz, vagy kellemetlen
Simán undorodik a dologtól, de azt elvárja, hogy te lenyeld
#6: Ja, rohadt megaláztatás, hogy hagyja - vélhetően pusztán az ő kedvéért, mert amúgy undorodik tőle -, hogy a szájába élvezzen, ez aztán tényleg rohadt megalázó.
Fogjuk már fel, hogy az ejakulátum a szájban - a legtöbb ember számára - nem a legkellemesebb, és lépjünk már túl ezen a primitív őskori "magamba fogadlak, és amúgy tökre nem számít, hogy cserébe mit kapok" dolgon.
Volt olyan barátnőm, aki kifejezetten szerette lenyelni. Volt, aki még a szájába se engedte, hogy élvezzek. Volt, akit izgatott, de menten kiköpte, mert bár maga a folyamat felizgatja, de egyszerűen az állagától, ízétől undorodik. Egyiküknél se gondoltam azt, hogy ettől rossz le a szex, és egyszer sem éreztem megalázva magam, de még csak ehhez hasonló gondolatok sem jutottak eszembe. Ott van előttem az a nő, akit imádok. Most sz*pott le úgy, hogy szabályosan remegtem. Ezek után agyaljak megaláztatottságon? Bocs, de aki ezt annak veszi, annál óriási bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!