Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor tetszik a férfinek a nő vagy csak haverkodik, esetleg ego tuning a nő? Vélemény?
Valaki meg tudja mondani: ha a haverság és a tetszés oldalára is vannak nyomós érvek, akkor az valószínűleg haverság, ugye? És ha egy srác más csajokat emleget egy lány előtt, akkor az tuti csak haverként tekint a lányra, ugye?
Néhány apróság, ami arra utalt, mintha tetszettem volna neki (félénk srác):
-miközben beszélt a társaságban sűrű, apró felém pillantások
-amikor egy kis alkohol már oldotta a gátlásait, volt 1x-1x, hogy hosszabban nézett a szemembe,
-csipkelődik néha, de ezt mással is csinálja
-egyszer ittasan csak úgy megölelt jókedvében: nagyon szorosan és elég sokáig. Ez akkor nekem félreérthető volt, de ez sem feltétlenül jelent többet, mert részegen ő ölelkezősebb szerintem.
-viszont ami érdekesebb: volt hogy társasággal elvoltunk, ránéztem, amire ő elkapta hirtelen a tekintetét. Ez fura volt és nem voltam biztos hogy ez történt, ezért megint ránéztem, ismét ezt csinálta, tehát valamiért zavarban volt. Máskor meg magabiztos, heccel, viccelőik, stb, sőt, volt, hogy direkt kereste is a társaságom, szóval nem az van, hogy nem mer hozzám sem szólni.
Ami a csak haverságra utal:
- sokszor emleget más nőket, akkor is ha ott vagyok: ja igen, egyszer mikor hosszabban nézett a szemembe, utána is ezt csinálta. Nekem ebből csak annyi jött le, hogy jelezte, hogy csak haverkodik. közben meg tök barátságos meg közvetlen volt utána
- nem én vagyok az ő ideálja külsőre, más típusú lányok tetszenek neki (én is csinos vagyok, vannak, akiknek teszem, szóval nem úgy értem, hogy csúnyább, hanem totál más kategória tőlem)
Ez mind csak haversagra utal. Az, hogy elkapja a tekintet se jelent semmit. Te se szereted, ha azon kapnak, hogy a masikat bamulod, barmi lehet mogotte. Elbambul stb.
Meg akkoris ha kulsore tetszel neki, amig nem lep semmit, nem jelent semmmit.
Szerintem nalad is van, hogy vonzonak talalsz ferfiakat, meg is nezed oket, de nem akarsz semmit.
(sajat tapasztalat "jelek" megfejteseben)
Vonzódik hozzád:)
*sokszor emleget más nőket, akkor is ha ott vagyok: ja igen, egyszer mikor hosszabban nézett a szemembe, utána is ezt csinálta.
Meg szerintem kicsit ki akarja ugrasztani a nyuszit a bokorból-azaz téged, hogy is érzel iránta:DD
Tetszel neki, ez tuti.
Köszi az eddigi válaszokat, én nem pontoztam le senkit és nem is fogok!
Nyilván azért írtam ki a kérdést, hogy realizálódjon bennem a dolog, ez segít.
Amúgy lehet, hogy röhejesnek hangzik, de igen, a pillantásokból is sokszor meg tudtam mondani eddig, ha valaki másképp nézett rám. (Szerintem ebben a nők jobbak.) Amikor viszont én is benne vagyok, ez a természetfeletti képességem elveszik. Magyarul nincs sok értelme. :D
Hát nem tudom... ez sajnos elég kevésnek tűnik. Pár pillantás, egy ölelés...
Én introvertáltabb alkat vagyok, de van olyan haver csaj, akivel rendszeresen húzzuk egymás agyát, megsimogatom a haját, vagy megkérdem poénból, hogy aznap milyen melltartót visel. Mindezt úgy, hogy abszolút nem tekintek rá barátnő-jelöltként. Szóval a nézés szerintem önmagában még egy félénk pasasnál sem jelent sokat, sorry...
Mondom hogy talán az egyértelmű nemleges válasz megerősítésére várok, úgyhogy tényleg köszi! :D
Nem mindent írtam le, de azért voltak félrevezető "jelek" apróságokból (volt, hogy olyankor nézett, amikor nem figyeltem, keresi a társaságomat ha ott vagyok/meglát. Sokszor mosolyog miközben velem beszél- de mivel én mosolygós lány vagyok kb minden pasi mosolyog mikor velem beszélget, szóval ez sem jelent semmit. :D Talán az inkább, hogy észrevettem, hogy olyankor is mosolygott, amikor nem vele beszéltem, hanem másnak mondtam épp valamit a társaságban. De egyébként is fura kicsit, már így 1-2x éreztem, hogy nem tud velem mit kezdeni: vagy valami wtf témát hozott fel hirtelen és próbált beszélgetni mikor ketten maradtunk ( tehát próbált beszélgetni :D), de volt olyan is, hogy amikor mondtam neki valamit, mosolygott, de aztán menekülőre is fogta volna kb.
Gondoltam ok, nem jövünk ki egy ágon vagy nem tud velem mit kezdeni, de máskor meg tök más, magától idejön hozzám meg poénkodik, szekál.
Az ölelés meg a pillantás az azért volt nekem "erős", mert nem szimpla ölelés volt, hanem kicsit intimebb, -és annyira azért nem állunk közel egymáshoz- de piásan ez nem ér szerintem.
A pillantásról meg: pont hogy engem kapott el egyszer, hogy "elbambultam rajta", és mosolyogva nézett hosszasan. Nyilván tök zavarba jöttem, én is elnéztem. Ezután kezdett el aztán más ott lévő nőket emlegetni :D. Ez is lehet azért, hogy érzékeltesse, hogy aranyos vagyok, de jelezze, hogy max haverok vagyunk, bár utána eléggé kereste a társaságom és poénkodott ezerrel velem végig, meg örült, hogy ott vagyok, hozzám ért ha viccelődött stb.
Az elbambulós pillantás meg azért volt fura, mert ha valaki megismétli az apró rád pillantásokat és szemlesütéseket, az nem szimpla elbambulás hanem érdeklődés és zavar jele, ezt biztosan tudom. (Én pl akkor csináltam csak ezt, ha tetszett valaki és/vagy zavarba is hozott).
Ezeket csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy nem vagyok teljesen zizi, nyilván hajlamos az ember többet belelátni dogokba, ha tetszik neki valaki, egyébként nem is szoktam többet belelátni.
Minden esetre igaz, ha valaki akar valamit, az egyértelműen a másik tudtára hozza ha félénk is, felvésem, mert úgy néz ki, elfelejtettem.
U.i ez a nézem és elkapom a tekintetem dolog meg azért volt félreérthető, mert havernal/ismerosnel én pl nem kapom el a tekintetem soha ha rám néz m, max idegennel aki valóban félreértheti ha nézem.
Sőt, volt hogy magam előtt is így esett le, hogy tetszik az illető, hogy ezt reagáltam mikor rám nézett. De közömbös embernél sosem reagáltam igy én pl.
Persze nem vagyunk egyformák ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!