Tetszik a projekt? Lada tuning, vagymi?!
Figyelt kérdés
Átalakítok/tunk 1 ladát. Az alap az hogy kap egy nissan skyline fűtóművet és egy bmw z4 motorblokkot amit chiptuningolunk így 415 le és 525Nm fog tudni. + még pár apróság2015. dec. 12. 18:40
1/15 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy lehet ilyet a NFS-ben. Vagy ez valami mod hozzá?
2/15 A kérdező kommentje:
miért ne lehetne?
2015. dec. 12. 18:57
3/15 anonim válasza:
Es rozsaszin, vagy neonzold pulzalo neon lesz alatta?
4/15 A kérdező kommentje:
ha akarod mindkettő (nagyon vicces)
2015. dec. 12. 19:03
5/15 Dörmögő válasza:
Szép álmok. Nekem is vannk álmaim, vagyis voltak. Mostanra 2 gyerek lett meg egy élettárs van helyette. Már nem álmodozom, de ha mégis álmodoznék nem fárasztanék vele senkit. Álmok helyett rakd össze a kocsit, majd megnézzük a youtube-on, és kommentáljuk. Csak ne úgy járj mint egy versenyző egy ismert válogatáson, akinek Puzsér Róber annyit mondott hogy „Ez, amit előadtál, 30 klikket tud a YouTube-on, és azok a barátaid és a szüleid”
6/15 anonim válasza:
Messziről jött ember azt mond amit akar.
8/15 anonim válasza:
Milyen érdekes!Én is pont egy ugyanilyen projektet csinálok egy Ladával,csak én egy 280-as csuklós Ikarus futóművet rakom alá,a motor meg a zegykilenctédéji lesz benne megcsipszelve( 620Le és 945Nm) fog tudni!......ja meg még pár apróság.........
9/15 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy így van.
És erre minek raksz Lada karosszériát?
Vagy pont van egy feles BMW motorod meg egy teljes Skyline futóműved és még veszel hozzá egy Lada bódét és lehet is csapatni? Na ha ez így neked tetszeni fog akkor nyomjad. Miért pont z4 motort raksz bele?
10/15 anonim válasza:
Nem értem. Álmokból lehet a legnagyobb dolgokat létrehozni. Mondjuk ez pont rossz álom. Persze ha milliomos vagy és akarsz egy kicsit szórakozni akkor nyugodtan.
De egyébként minek az ilyen kérdések? Nem szövegelni kell, hanem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!