Optikai tuning látványterv a CC-mre. Melyik verzió tetszik jobban?
2013. aug. 6. 11:53
1/9 anonim válasza:
Hát ez minden, csak nem látványterv. Ne haragudj, de ezt így nem tudom elképzelni. :D
ha igényesen (lenne/lesz) megcsinálva, akkor jó. De ha csak össze lesz csapva -mint a paintes képen-, akkor hagyd meg gyárinak.
2/9 anonim válasza:
Amúgy ne vedd sértésnek, de az is sokat dobna a látványon, ha kitakarítanád.
3/9 A kérdező kommentje:
AMúgy ez a céges autóm, ezzel megyek még wc-re is szinte.
Már legyorsultam vele egy tuningolt Pd tdi Passatot is!
Pedig az sem voltp iskóta igaz az autómata volt.
még 8 litert eszik mert csak 2500 km van benne.
Mjd vmikor kitakarítom ha kifizeti a cég.
2013. aug. 6. 12:00
4/9 A kérdező kommentje:
22500
Azt mondták a szalonban kell egy kis idő amíg összekopik a motor.
mondjuk ebbe benne van a klímázás, meg azért taposom neki rendesen.
2013. aug. 6. 12:03
5/9 anonim válasza:
Járatós motort nemigen szokás hajtani. Bár ha 22500 km van benne, az már nem tud hova összekopni. Illetve nem értem, hogy hogy jön a belső optikai tuninghoz a gyorsulás. :)
6/9 Beviz Elek válasza:
És miért kell kifizesse a cég az autó takatrítását? A segged alá tolt ingyen egy újat, ami ha jól gondolom csak te hasznàlsz. Annyi igényessêg szerintem belefér hogy kitakarítsd. Főleg úgy, hogy pénzt költenél az optikára....
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
De amúgy szerintem nem szép. Főleg a Volkswagen Rácsing az minek egy elegáns cc-be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!