Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy nekem szőrösen tetszik? (L)
Figyelt kérdés
Kisollóval a lehető legrövidebbre vágva és csak a bikinivonal mentén borotválva.
Egyszer lecsupaszítottam teljesen, de alig vártam, hogy visszanőjön, mert nagyon zavart úgy. Új kapcsolatom van, igazából nem tudom, hogy a partnerem hogyan fog rá reagálni. Nem szeretem, ha nyalnak, nem is akarom, másképp mi baj lehet azzal, hogy szőrös?
2019. jan. 5. 19:32
2/8 anonim válasza:
esztétika, de ha te így szereted jobban, akkor legyen így :)
legyél igényes ez a lényeg :) de vannak olyan pasik is akiknek így tetszik jobban
F
4/8 anonim válasza:
Álom barátnő lenne egy olyan lány, akinek szőrös.
5/8 anonim válasza:
Tök mindegy a szőr... Nem az a lényeg. Szép legyen ott lent, és legyél cuki csaj. Meg őszinte. Engedd hogy szeressenek, és szeress te is.
29F
7/8 anonim válasza:
A nagyon rövid szőr szerintem nem gond, az orált meg lehet szereti adni a pasid. Úgy hogy azt szerintem hagyd had csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!