Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek borotváltan vagy szőrösen tetszik a futykos?
Figyelt kérdés
Van egy haverom aki tanácsot kért mert csúfolták a zuhanyzoban azért mert szőrös volt a farka és úgy hitték hogy nem kanos. én azt javasoltam neki hogy borotválja le és szálljon be a recska versenybe. azt mondta övé lett a 2 hely. de nem tudja hogy a lányoknak hogy tetszik jobba.(am egy ausztriai haverom xd)2013. jan. 28. 20:24
1/10 anonim válasza:
A magam nevében: nekem csupaszon. Nem szeretem a bozótost. :)
4/10 anonim válasza:
Csupaszon, de inkább borostásan.
6/10 anonim válasza:
Maradhat egy nagyon kevéske, nagyon rövidre vágott szőrzet. De maximum annyi ami még bejön vagy a csupasz.
Milyen recskaverseny, hogy zajlik az? :D
7/10 anonim válasza:
személy szerint a csupasz izgalmasabb lenne számomra
8/10 anonim válasza:
Nekem a teljesen csupasz nem jön be, de ez ízlések és pofonok. :)
10/10 anonim válasza:
max nagyon pici...az olyan férfias. a hosszabb verzió nem szimpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!