Az ma már fura, hogy a saját farkam csak szőrösen tetszik nekem?
23 éves vagyok és kicsit kellemetlenül érzem magam, mert mindenki borotválja magának ma már, és olyan furán néznek kondiban, ha zuhanyozásra kerül sor.
Egyáltalán nem szégyellem, de olyan fura, hogy más meg annyira meg akar felelni másoknak, hogy inkább leszedi fullra.
Én pl mindig mosom, így ha szőrös is nincs szaga, szóval ezek ilyen városi legendák.
Az sem igaz, hogy ha leborotválod nagyobbnak tűnik, én pont fodítva vettem észre, ha a péniszed fölött szőr van akkor optikailag nagyobb az intim felület.
Lehet ez a borotválás dolog csak egy Gillette marketinges propaganda ami itt maradt a 2000-res évekből.
Pl nyugatabbra mindenki meghagyja magának.
Arról elfelejtkeztél, hogy van akinek úgy tetszik?
Én is borotválom, szimplán jobb érzés. Illetve a barátnőmnek is jobban tetszik úgy. Ő is figyel arra, hogy mindig leszedje, mert nekem úgy jobban tetszik, ezért kölcsönösen Ő is elvárja.
Soha nem is gondolkoztam azon, hogy a látszat miatt csináljam, hogy nagyobbnak tűnjön.
A tisztálkodás pedig alap, az csak tény, hogy ha szőrös és izzadsz akkor hamarabb lesz kellemetlen szagú. Szimpla biológia, ami igen megakadályozható a rendszeres tisztálkodással.
Ami inkább fontosabb, hogy ha neked úgy tetszik akkor miért problémázol azon, hogy másnak milyen?
Felhoztad a propagandát, stb-t, közben meg mégsincs annyi bátorság benned, hogy felvállald magad, és ne zavarjon.
(ui: Nyugat alatt nem tudom mit értesz, én Floridában élek már 3 éve. Kipróbáltam pár termet, és egybe már több, mint 2 éve járok.), 90%-ban borotvált volt mindenki.
enyém is full szőrös és nem zavar ha nézik
Soha nem nyírtam 20 f
nem értem, hogy miért meleg kisugárzású dolog.
ha valakinek így a kényelmes meg így tetszik neki akkor így tetszik neki és kész, semmi meleg dolog nincs ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!