Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket is felizgat a női bugyi meg a betét?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, de vettem bugyit és egy csomag Always-t, időnként beragasztok a bugyiba egy betétet, felveszem és abba verem a farkam, közben ilyenekre gondolok, hogy ebbe vérzik a nők pinája, ebbe finganak stb.2019. dec. 19. 12:19
1/16 anonim válasza:
nem, ez elég fura fétis :D
mondjuk találkoztam már bizarabbal
2/16 anonim válasza:
Jézus Mária, a következő az lesz hogy a tampont feldugod a fenekedbe?
Nem hiszem el hogy erre fel lehet izgulni hogy mi nők menstruálunk...
3/16 anonim válasza:
Én a csajokról szeretem levenni, semmi több.
5/16 anonim válasza:
Engem egy puha, ápolt női lábfej, talpak izgatnak fel, főleg, ha bordó a lakk a körmökön és áraszt egy természetes, fűszeres illatot az izzadt talp.
6/16 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem izgat az ilyen!!!!!
9/16 anonim válasza:
Egy szép bugyi egy szép nőn, az tud izgatni rendesen, a betét az nem... magamra meg sosem húznám fel, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!