Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok előny vagy hátrány, ha egy pasi "aranyos" típus is?
Figyelt kérdés
Tehát alapvetően inkább helyes, akinek nagyon sok lány megnyílik.
Ám nem az a nagyon szőrös fajta, arca megőrízte a kölykös vonásait, ám sportos alkat.
2019. dec. 7. 16:14
1/7 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Az aranyost a külsejére érted, vqgy h tud ari is lenni a csajokkal?
Mert nekem nem nagyon jönnek be a kisfiús, aranyos kinézetű pasik, de ha nem bunkó, és tud aranyos is lenni a csajokkal akkor az kinek ne jönne be?
L
2/7 A kérdező kommentje:
Mitől lenne kisfiús?? Sehol nem ezt írtam, hanem inkább úgy értem, hogy jól tartja magát a korához képest.
Nem az az erősen maszkulin, nyakig borostás, nagyon szőrös.
Ugyanúgy jó fizikumu, de kicsit kölyökképű.
2019. dec. 7. 16:27
3/7 anonim válasza:
Nekem is mondták már hogy aranyos vagyok. De olyan dolgokra amiket nem is értek.... Teszem azt ülök a munkahelyen és dobozokat ragasztok össze. De nagyon nem akar velem egyik se járni azok közül akik ezt mondják.
4/7 anonim válasza:
Az instant Barát zónás. Nem tudnék férfiként tekinteni rá
5/7 anonim válasza:
Az aranyos sose jó :D. Az a nőknél kb azt jelenti hogy barátzónába lettél téve . (ha tagadják akkor is kb XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!