Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hátrány az egy lánynál, ha van egy pár anyajegy az arcán? Amúgy elég arányos a teste.
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 18:26
1/9 anonim válasza:
Egy kicsit, attol függ mekkora. Akkor csak dugnék vele, nem járnék
3/9 anonim válasza:
Nem... nem hatrany... ha kedves aranyos jo tulajdonsagai vannak akkor semmi gond
4/9 anonim válasza:
Hát igen,ehhez tudni kéne,hogy hol vannak,meg hogy milyenek
5/9 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés volt... Nincs honnan képet szerezzek :))
2015. jún. 17. 18:30
6/9 opened paradise válasza:
Az utolsó...kiszemeltemnek volt kb. 4 a homlokán,kicsit sem rontott rajta.
7/9 anonim válasza:
Hacsak nem olyan centis bibircsók, mint ami a mesében a boszorkányokon is van, akkor nem hátrány.
8/9 anonim válasza:
Én ismerek csajt, akinek bibircsókos, kitüremkedő ocsmányság van a fején, és mégis van pasija (nem tudom, hogy csinálja).
Az én pofámon több, mint 3
9/9 anonim válasza:
Jaj, milyen betűkombináció küldte el az üzimet, bakker..
Szóval, az én pofámon több, mint 30 anyajegy van, és rettentően okádék vagyok tőlük, nem hiába, nem is kellettem még senkinek, lézeres eltüntetésre pedig nincs pénzem, és a drága bőrgyógyászom is csak annyit mondott, hogy ezekkel nem lehet mit csinálni, törődjek bele. Szóval, engem kvára zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!