Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg annyira ciki lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira ciki lenne, hogy én inkább vagyok aranyos, cuki srác, mint nagy darab, szőrös férfiállat? Hátrány ez a csajozásban, nem szeretik a lányok az olyasmi fiúkat, mint én?

Figyelt kérdés
Megnéztem egy rakás képet, ahol csajokkal vagyok és olyan kis cuki vagyok, mást nem tudnék mondani, meg most már vágom, hogy miért mondják a csajok is, hogy de aranyos meg de cuki vagyok.

2013. márc. 9. 23:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Egy férfi szőrös....
2013. márc. 9. 23:54
 2/14 anonim válasza:
szerintem nem hátrány ha kinézetre cuki vagy..azt általában szeretni szokták a lányok csak belsőre ne legyél túl cuki mert akkor inkább úgy fognak rád nézni mint az öccsükre és nem mint pasira :)
2013. márc. 9. 23:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Olyat keress akinek ilyen kell, aztán kész. Mindenre megvan a kereslet, nem azt kell hajtani, akinek Charlton Heston az ideálja.
2013. márc. 10. 00:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Engem csak a cuki pasik érdekelnek.:D Aki nem elég cuki, az nekem csak barát lehet. Persze vannak akikinél ez hátrány, de hát nem lehetsz minden nőnek tökéletes.
2013. márc. 10. 00:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a cukiról vagy egy nagy, rózsaszín vattacukor, vagy egy édes kisállat jut eszembe, de hogy egy férfi nem, az biztos.
2013. márc. 10. 00:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése. A pasiknak se minden"fajta" nő jön be.
2013. márc. 10. 00:34
 7/14 anonim ***** válasza:

egy férfiról ne az jusson már elsőre az ember eszébe, hogy jaj de kis cuki. aki olyan kis aranyoska, az tényleg inkább öcsi-kategóriás nálam.

hát na, én tipikusan az a lány vagyok, akinek a "nagy darab férfiállatok" jönnek be. :P még jó, hogy nem vagyunk egyformák, így rád is biztos lesz kereslet, mintha valaki már feljebb is írta volna, hogy neki meg ez a típus a zsánere.

21L

2013. márc. 10. 01:21
 8/14 anonim ***** válasza:

mindenkinek más jön be...

ahogy megoszlanak a vélemények a szörös-nem szörös pasi közt is, úgy a cuki- sármos közt is

csomóan szeretjük a cuki fiúkat, szerintem nem hátrány :)

2013. márc. 10. 07:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más az izlése. Van olyan ismerősöm,aki kikötötte hogy csak kigyúrt,testépítessel foglalkozó srácokkal fog járni,van aki meg pont arra bukik,aki hozzád hasonló. Egyébként én is az utóbbit választanám. Jobb,ha egy súlycsoportban vagyok a sráccal szerintem.:) Meg valahogy jobban ki tudok nézni az ilyenekből szeretetet,mint akik az a tipikus testőrtipus,aki mellett szinte kislánynak érzem magam. Izlések és pofonok.:D

16/L

2013. márc. 10. 10:19
 10/14 anonim ***** válasza:

utolsó: nah én marha izmos leszek de belőlem ki lehet nézni mindent :D

kérdező: hát gyúrjál, mert gáz, ez azt jelenti hogy marhára nem vagy vonzó

F19

2013. márc. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!