Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg annyira ciki lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira ciki lenne, hogy én inkább vagyok aranyos, cuki srác, mint nagy darab, szőrös férfiállat? Hátrány ez a csajozásban, nem szeretik a lányok az olyasmi fiúkat, mint én?

Figyelt kérdés
Megnéztem egy rakás képet, ahol csajokkal vagyok és olyan kis cuki vagyok, mást nem tudnék mondani, meg most már vágom, hogy miért mondják a csajok is, hogy de aranyos meg de cuki vagyok.

2013. márc. 9. 23:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én inkább vagyok kib@szva, és vagyok férfi, mint egy kis deszkás b*zi.

Mégis a deszkás b*zi jön be most. Hátha idővel újra normálissá változik a közízlés.

2013. márc. 10. 14:19
 12/14 Kriszti8 válasza:

egy férfi ne legyen plázacica-.-"""

alapjáraton nincsen cuki srác...

erre mondják azt h b*zi:DD

2013. márc. 10. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Elég keményen tükrözi az értelmi szintet ezek a beszólások. Én is az a "cuki" fiú vagyok (gyerek arcom van, mellkasom nem szőrös és annyira nem is vagyok borostás és nem is vagyok kétajtós szekrény). Járok kondizni, de az arcommal nem tudok mit kezdeni. Erről nem is tehetek, ezeket a géneket örököltem. És ennyi.

Valamelyik csajnak ez bejön, valamelyiknek meg nem. Ízlések és pofonok. De valakit azért szidni, hogy ilyennek születek....hát ehhez a gondolatmenethez csak gratulálni tudok!

19/f

2013. márc. 10. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
*született
2013. márc. 10. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!