Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye nála? (lent)
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves srác vagyok. és hittanra járok és ott van egy külön rendezvény amit úgy hívnak hogy 'ifi' és oda bárki eljöhet és ott volt egy lány akit már a faluban( igen falura járok konfirmálni)többször felfigyeltem rá külömböző rendezvényen. és haza kisértem nem nagyon beszélgettünk mert ott volt egy barátnője.Aztán ma megláttam a buszon(én a szemközti megállóban voltam és összenéztünk ő köszöt rám és közben mosolygott:) (én is) van esély? Ő 142013. márc. 1. 18:00
1/2 anonim válasza:
Persze! Hívd randira! Sok sikert :D
2/2 anonim válasza:
Igen, van szerintem:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!