Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a kövérebb férfiak az ágyban?
Köszi #10-es...
Te csak szeretnél olyan nőt amilyen én vagyok ;)
Nem húztam le a vékonyakat, sem az izmosakat, bár utóbbinál tapasztaltam, hogy általában kisebb a pénisz mérete.
Értem, hogy kompenzálni szeretnének.
Viszont az is tény, hogy a vékonyak bár szívósak, még is vagy gyorstüzelők, vagy a szexuális állóképességük sokkal gyengébb.
Nem tudom az összefüggést, talán a megfelelni akarás, de a kövérebbek (nem a nagyon túlsúlyos kövérekre gondolok), de sokkal jobb az állóképességük, figyelmesebbek, jobb kedélyűek.
"Viszont az is tény, hogy a vékonyak bár szívósak, még is vagy gyorstüzelők, vagy a szexuális állóképességük sokkal gyengébb."
Már bocs, de melyik univerzumban tények ezek? (a kövérség = nagyobb pénisz badarsággal együtt)
#12: Azt írtam volna, hogy az egyikből következik a másik?
Ilyet nem látok, te félreértelmezed.
Azt írtam, hogy bármennyire is szeretnétek lefikázni, vagy beleképzelni azt, hogy gyengébbek az ágyban, pont nem, ellenkezőleg.
Az hogy ki milyen az ágyban nem függ össze a testalkattal, egy kigyúrt, öntelt bájgúnár lehet sokkal figyelmetlenebb, önzőbb.
Nem lankad le hamarabb a túlsúlyosoknak (a túlsúly mértékétől is függ). Ki meddig bírja meg általános kondíció függvénye.
Mindazonáltal... troll leszek most, ha +20 kg van rajtad, akkor irány az edzőterem hájpacni! Nem a szex hanem az egészséged miatt!
Sportos alapon van 20 kiló feleslegem az atléta testig. Az enyém végig kemény mint a szikla!
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!