Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért degradálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért degradálják a kövérebb nőket?

Figyelt kérdés

Sokan panaszkodnak, hogy náluk csak kövér nők próbálkoznak, csak kövér nőknél van esélyük.

Nekik kövér nő nem kellene stb.

Miért nézitek le férfiak, a dundi nőket?

2019. aug. 14. 16:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Mert a legtöbb kövér nő, ahogy férfi is, igénytelen, lusta, zabagép, aki mindig a pajzsmirigyre fogja a kövérségét. Közben meg zabál, nem sportol. Miért kéne tetsszen egy teleszart búvárruha, ha karcsút is megkaphatunk?
2019. aug. 14. 16:04
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem nézik le, csak nem tetszik sokuknak. Eddig melyik bolygón éltél?
2019. aug. 14. 16:04
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
A kövérség nem adottság, hanem életmód eredménye. Teljesen ugyanaz, mintha valaki olyan kérdezné, akinek ki vannak rohadva a fogai, hogy miért kell lenézni a fogatlan embereket.
2019. aug. 14. 16:07
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
Az a bajom a kövér nőkkel, hogy többre nézik magukat, mint egy tökéletes alakú nő, némelyik extra önbizalommal rendelkezik. Van egy nagyon kövér ismerős nő, 35 lehet kb 100 kiló és felvesz a kilógó hájaira csinos testhez álló ruhát és szinte már sajnálkozva nézek rá.
2019. aug. 14. 16:07
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem a túlsúlyosakra gondolok, hanem akiken van pár kg plusz, mondjuk 10 kg. Bántják őket és lenéző stílusban beszélnek róluk. Értem én, hogy a legtöbb férfinek a kislányos, karcsú alkat jön be, de akkor sem kellene ennyire lenézni a ducibb nőket.
2019. aug. 14. 16:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem tudnak méltóságteljesen közeledést elutasítani. Nézd el nekik, mert nem tudnak a másik fejével gondolkodni, nem tudják átérezni a másik érzéseit.

Igazából én is 24-25 évesen jöttem rá, hogy nem is rosszul esik ha egy nekem tetsző lány bunkó módon utasít vissza, szóval megfogadtam, hogy nem leszek én sem előítéletes senkivel a külleme miatt. Viszont ezzel van egy kis gond.. mivel barátságosabb lettem másokkal, így azt hiszik azért vagyok kedves mert kölcsönös az érdeklődés, de valójában csak arról van szó, hogy emberszámba veszem azt is aki amúgy nem az esetem, szóval végülis annyi, hogy külsőtől függetlenül barátkozom bárkivel.

2019. aug. 14. 16:10
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

*hogy nekem is rosszul esik

/előző vagyok/

2019. aug. 14. 16:11
 8/19 anonim ***** válasza:
18%

"Miért nézitek le férfiak, a dundi nőket?"

Az Arab férfiak kb 90% imádja a teltebb nőket.

Bő 1 millád van belőlük.

Ennyit a férfiak lenézik elméletről.

2019. aug. 14. 16:14
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Az arab sejkek nem igazán szeretik a kövér nőket, főleg a maiak. Mindnek gyönyörű alakú spanyol, olasz, amerikai modell nője van.
2019. aug. 14. 16:17
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
semmi gond, több marad nekem
2019. aug. 14. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!