Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért degradálják a kövérebb nőket?
Sokan panaszkodnak, hogy náluk csak kövér nők próbálkoznak, csak kövér nőknél van esélyük.
Nekik kövér nő nem kellene stb.
Miért nézitek le férfiak, a dundi nőket?
Sokan nem tudnak méltóságteljesen közeledést elutasítani. Nézd el nekik, mert nem tudnak a másik fejével gondolkodni, nem tudják átérezni a másik érzéseit.
Igazából én is 24-25 évesen jöttem rá, hogy nem is rosszul esik ha egy nekem tetsző lány bunkó módon utasít vissza, szóval megfogadtam, hogy nem leszek én sem előítéletes senkivel a külleme miatt. Viszont ezzel van egy kis gond.. mivel barátságosabb lettem másokkal, így azt hiszik azért vagyok kedves mert kölcsönös az érdeklődés, de valójában csak arról van szó, hogy emberszámba veszem azt is aki amúgy nem az esetem, szóval végülis annyi, hogy külsőtől függetlenül barátkozom bárkivel.
*hogy nekem is rosszul esik
/előző vagyok/
"Miért nézitek le férfiak, a dundi nőket?"
Az Arab férfiak kb 90% imádja a teltebb nőket.
Bő 1 millád van belőlük.
Ennyit a férfiak lenézik elméletről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!