Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyenek a kövérebb férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a kövérebb férfiak az ágyban?

Figyelt kérdés
Tényleg nem olyan jó velük a szex mint egy vékonyabb férfival,hamar elfáradnak,hamar lekonyul nekik....
2019. nov. 27. 08:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Összelapítanak, palacsinta lesz belőled, és az ajtó alatt is kiférsz utána. :)
2019. nov. 27. 08:20
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
A lekonyulast nem tapasztaltam de elfaradnak elobb:/ es ez nem is csak a kifejezetten koverekre de a kicsit tulsulyosakra is igaz. Legalabbis az en tapasztalataim alapjan. De ez logikus is hiszen azert koverek mert nem edzenek, ergo rosszabb az allokepesseguk
2019. nov. 27. 08:21
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Tuti előbb kifáradnak. Melóba látom alig dolgoznak kicsit máris izzadnak vagy fujtatnak. F.
2019. nov. 27. 08:25
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Viszont odaadóbbak, mint egy öntelt pasi.
2019. nov. 27. 08:25
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Olyanok, mint a sportban 🤔🤔, persze az emberi érzelmeikből és értékeikből ez mit sem von le... De azt nem súly alapján adják.
2019. nov. 27. 08:35
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

Azt bírom, amikor egy kishitű vagy egy öntelt beképzelt izmos vagy vékony pasi, elmondja milyen egy kövérebb pasival lenni.

Elárulom, hogy sokkal jobb mint bármilyen másikkal.

Odadóbbak, nagyobb a péniszük, sokkal de sokkal kitartóbbak, és sokkal de sokkal tovább is bírják mind aktus szinten miond pedig mozgés szinten.

Igen, jobban izzadnak, de na és, szexben szabad.

Nem, nem büdös, nem lapít ki, sokkal jobban vigyáz rám.

Én jobban szeretem Őket.

Nem kérek privátot, van egy ilyen mackó párom!

Vékony vagyok, mások által szépnek tartott, a párom pedig bmw nélkül is egy óriás maci, akit imádok!

2019. nov. 27. 08:50
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
"Odadóbbak, nagyobb a péniszük, sokkal de sokkal kitartóbbak," Meghíznak megnő a péniszük? :) Vagy mifélr összefüggés van a péniszméret és a súly között? Épp, hogy kisebb nekik a rárakódott zsírréteg miatt, ami takar.
2019. nov. 27. 08:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"nagyobb a péniszük, sokkal de sokkal kitartóbbak, és sokkal de sokkal tovább is bírják mind aktus szinten miond pedig mozgés szinten"

Mind a méret, mind az hogy meddig bírják, emberfüggő, semmi köze az alkathoz... Ráadásul általánosságban pont hogy "kisebb" nekik, legalábbis kevesebb látszódik ki a péniszükből a vastagabb zsírréteg miatt, de nyilván ettől még közöttük is lehet 20 centis, csak náluk abból lehet csak 18-at tud hasznosítani.

A többi pedig amit írtál, logikusan pont fordítva van a legtöbb esetben, persze kivétel mindig van, vékonyak között is volt már aki pár perc után azt mondta cseréljünk mert elfáradt.

2019. nov. 27. 08:56
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Én rendszeresen kocogok, bringázok, olykor teljesítménytúrázni is megyek. Kövér nem vagyok, de van 10 kg többlet súlyom. Az állóképesség? Úgy qrtam legutóbbi nőmet, hogy az előttem lévő egyszál belű srác kifulladt 10 perc után, én 30nal kezdtem, és ez intenzív dugásra értendő.
2019. nov. 27. 09:05
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
a 6-os már megint nőnek akarja kiadni magát, de legalább megtudtuk, hogy kövér
2019. nov. 27. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!