Egy kövérebb nő hogyan lehet vonzó vagy szexis a férfiak szemében?
Figyelt kérdés
Annyira vonzó, hogy a hozzám hasonló testalkatú férfiak szexinek tartsanak. Tangát nem tudok hordani, mert nem áll jól. A body szintén nem az én világom. Melltartóból sem tudok feltűnőbb darabokat választani, mert elég nagyok a melleim. Ruházatra is általában sötét nadrágot veszek fel, máskülönben látszanak a vastag combjaim.2018. dec. 30. 19:38
1/5 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy hogy értve vagy kövérebb. Milyennek tartod a testalkatodat? Alma/körte/telt, de homokóra? Milyen magas vagy és kb mennyi kiló hozzá? Milyen a hajszíned, milyen fazonú a frizurád?
Ha ezeket leírod, akkor én szívesen segítek :)
3/5 anonim válasza:
Az enyémben akkor lennél vonzó ha elkezdenél kondizni meg kevesebbet enni.
Ha én megtudom csinálni akkor elvárhatom a páromtól/párjelöltemtől is.
F/42
4/5 anonim válasza:
Rosszul tetted fel a kèrdèst Kèrdező!
Sok fèrfi kedveli a tùlsùlyos nőket!
N
5/5 mikeXxX válasza:
Merőben alkatfüggő a dolog és kinek mi a szexis tavaly egy cégnél várakozva beszélgettem egy 40+ nővel kicsit az volt az érzésem hogy prosti de ennek ellenére vonzó volt főleg azután hogy beszélgettem vele és kiderült cégei vannak és nem az . 39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!