Lányok, dögösen kinézni gáz, vagy ciki egy másik lány szemében?
Miért nem öltözik a legtöbb nő úgy, hogy a pasiknak csorogjon utnuk a nyála? A többi nő tartja vissza őket? Vagy valamiféle erkölcsi gát? Vagy mi?
Nekem úgy tűnik, hogy egy szexisen öltözéknek sok előnye van a társadalmunkban, és lényegében nincs hátránya. Vagyis nem értem, nem látom, hogy mi lehet a hátránya, ami miatt a legtöbben nem teszik.
Nem! Amúgy nem azt jelenti dögösen öltözködni,hogy kirakod mindened.
Egyébként nem tudom ki hogy van vele,de én ha kiöltözök,általában leszarom,hogy a pasiknak tetszek-e. A nőknek akarok tetszeni,szebb akarok lenni az összes nőtől. És nem a pasik miatt! De 100% hetero vagyok. Érdekes dolog ez.
Kinek mi a dögös öltözet. Az ami az én fejemben megjelent azt üzeni hogy dugható vagyok gyertek. Na ezt pont nem akarom üzenni.
Szerintem az öltözet nagyon sok információt hordoz az emberről. Én nem szeretem ha a pasiknak az marad meg belőlem hogy de megdugnám inkább érvényesüljön az arcom vagy a humorom mint a seggem meg a mellem.
De ez a személyes álláspontom.
Mert engem nem érdekel, a pasiknak mi után csorog a nyála, beba-szna, ha reggel az lenne az első gondolatom, hogy mit vegyek fel a pasik kedvéért lol.
Azért nem tesszük, mert leszarjuk, mi tetszik a pasiknak. Ha a pasik kénye kedve szerint öltöznénk, ruha se lenne rajtunk :D
Egyrészt definiáld már, számodra mit jelent a "dögös"!
Én pl meg vagyok őrülve a fekete csipkéért és a selyemért, nem csak fehérneműként hordom és szerintem dögös. Viszont a miniszoknyát nem szeretem, hiába van meg hozzá az alakom, nem venném fel, mert kényelmetlen és nem tetszik. Szóval a dögös-nem dögös ízlés kérdése.
Az pedig, hogy nincs semmi hátránya, a legnagyobb baromság. Az ilyen cuccok arra jók, hogy a pasik fantáziáját beindítsák és ha hiszed, ha nem, a nőknek nem abból áll az élete, hogy a pasikat hergeljék. A nők is emberek, hétköznapi problémákkal, mint pl munka, család. Ezeken a területeken nem lehet megfelelni úgy, hogy folyton erotikusan vagy felöltözve.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!