Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 vagyok, de sohasem volt párkapcsolatom, barátnőm. Egyszerűen nem kell. Miért ítélnek el ezért?
A kérdés magáért beszél.
Valahányszor szóba kerül ez a téma és elmondom, hogy nem, hogy kapcsolatom, randim sem volt, mindig megfagy a levegő. Látom másokon a döbbenetet, aztán leginkább az undort, megvetést.
Miért? Miért vagyok szörnyszülött azért, mert nem akarok, akartam kapcsolatot?
Oké, értem én, hogy manapság az a sztenderd, hogy mindenki k.úr mindenkivel, folyamatosan csalják egymást az emberek, az állandó szex az elvárás, stb.. De miért olyan hihetetlen az emberek számára, hogy én - velük ellentétben - látom a kapcsolatok valódi tulajdonságait: azt, hogy baromi sok munka és csak probléma.
Nyilván amellett, hogy soha sem érdekelt, ezek is benne vannak a "döntésemben", helyzetemben.
De miért vagyok elítélve ezért?
30 F
Mert beteg vagy. Mentálisan sérült. Csak ezt nem betegségként fogadják el, hanem mint valami választott rosszat. Mintha alkoholista vagy drogos lennél.
Azok az emberek akiknek egyszerűen megy az ismerkedés , nem tudják felfogni hogy milyen ha valakinek nem megy.
Mert az emberek szeretik másokon köszörülni a nyelvüket, ujjal mutogatni (a háta mögött) arra, aki bármiben is eltér azt gondolván ettől ők mennyivel különbek lesznek.
Ez van, a te dolgod. Mindazonáltal... ha szerinted egy párkapcsolat csak "baromi sok munka és csak probléma" akkor azt mondom tényleg ne is keress magadnak párkapcsolatot, már megbocsáss de akkor kíméld meg a női nemet magadtól.
Nem vagy szörnyszülött, de azért valljuk be h elég furcsa h 30éves férfi létedre nem kívánod a nőkkel való kapcsolatot.
Nincs olyan ember, aki ezt ne tartaná furcsának, és ne keresne azonnal rá vmi nyomos indokot stb.
L
#2 miért vagyok emiatt beteg?
#3 légy szíves indokold meg, miért NEM problémák sorozata rengeteg minka egy párkapcsolat!
#4 nyilván élvezem a nők a társaságát, de ha ez "rám jön", elmegyek egy prostihoz és kész. Nem csak szex miatt, sokszor pl. beszélgetés miatt (van, akivel szerencsére ilyen jó ismerrtségbe kerültem, annyit látogattam:D).
Én is 30 vagyok, nekem sincs már vagy 10 éve senkim, előtte is csak nagyon rövid kapcsolataim voltak (1-2 hónap). Én sosem éreztem, hogy ezért furán néznének rám, max a szokásos kérdés: nem szar egyedül? Válaszom: de. Kérdés: és miért nem keresel valakit? Válaszom: keresek:D És kb ennyi szokott lenni ez a téma xD
Mellesleg az én környezetemben lévő kapcsolatokat is fantasztikusak: folytonos viták, minden bulit, közös programot képesek elrontani (nem csak 1 pár, hanem az összes közül bármelyik) és olyan szintű féltékenység, hogy soha sehova nem mennek külön a munkát leszámítva (az egyik pár még együtt is dolgozik). Nagyon durván szar kapcsolatok vannak az ismerősi körömben. Gondolom ez nem jellemző mindenkire, de én is ezt látom. Sok nyűg a semmiért. Ráadásul több srác is mesélte, hogy a szexuális életük is nulla. Na akkor vegyük sorba: nulla magánélet, nulla önállóság, nulla szex és nulla jókedv. Kérdem én: akkor miért vagytok együtt még? Válasz: hat mert szeretjük egymást. Mit szeretsz a másikban, az előbb felsoroltak után? Nekem ez már magas. Jobb is nekem egyedül :D
Azért furcsa, hogy prostizás kapcsán szívesen beszélgetsz és szexelsz nőkkel, de ha nem prosti, akkor meg nem jó. Vannak nem tartós kaocsolatok is a világban. Szóval valamit itt szerintem csúsztatsz magad előtt.
de ettől függetlenül az rosszabb, ha a választott életed miatt bántanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!