Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit rontok el, egyszerűen sose sikerül a párkapcsolatom. Tanácsok?
Általában ha megismerek valakit és nagyon tetszik de utána kiderul hogy van barátnője, mindig így járok. Ha pedig olyannal jövök össze aki nem igazán tetszik annak A kapcsolatnak hiába erőltetem nincs jövője. Vannak még valahol normális helyes szingli pasik?
24/N
Két nagyon fontos tanács:
1. 80% feletti válaszadókra nem hallgatunk:)
2. Gyak-on nem ismerkedünk:)
"Általában ha megismerek valakit és nagyon tetszik de utána kiderul hogy van barátnője, mindig így járok"
Akkor ez lefordítva: szuper alfa hímekre buksz, de nekik nem kellesz, mert nekik nálad jobb csajuk van.
"Ha pedig olyannal jövök össze aki nem igazán tetszik annak A kapcsolatnak hiába erőltetem nincs jövője"
Tehát a veled egy szinten lévő férfiak akiknek te megfelelnél, neked nem kellenek.
Akkor ez így nehéz ügy...
24/N
Ez mindent elárul. Ha ilyen idősen bármi problémád van a magánéleteddel, azt már eleve a személyiségeddel rontod el. Tapasztalat!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!