Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ha lenne párkapcsolatom, akkor több motivációm lenne, vagy egyszerűen ilyen vagyok és kész?
Semmi nem motivál, megvan mindenem, nincs olyan kézzelfogható dolog, amire vágynék, mert amim van az elég nekem.
Nincs mellettem senki, aki arra ösztönözne, hogy ennél többet csináljak, nekem meg jó így, ahogy vagyok, semmi értelmét nem látom, hogy megszakadjak, vagy szétdolgozzam magam valahol, ha ezek nélkül is bőven megvan mindenem. Nekem már többen mondták, hogyha lenne egy komoly barátnőm, akkor sokkal motiváltabb lennék, de én nem hiszek ebben. Miért változtatnám meg az életfelfogásomat egy lány kedvéért? Nem az lenne egy kapcsolat lényege, hogy úgy szeretjük a másikat, ahogy van?
Valami gondot csak jelent ez a kérdés.
Van kielégítetlen szükségleted. Tudod mi az?
Amúgy érzéseid az iránymutatók rá, azok jelzik, hogy mi is lehet ez.
Asszertivitást javaslom, meg tudod kommunikálni magaddal, hogy mit is kellene tenned.
Érzések listája
Szükségletek listája
Cikkeket ajánlom kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!