Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész, ennyi. Feladom az ismerkedést. Van valakinek ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

Nőgyűlölőket kérem, maradjanak távol. Köszi.

Szóval feleslegesnek érzem az ismerkedés. Lehetek bármilyen kedves, vagy bármilyen titokzatos és távolságtartó a lányokkal, meg a kettő között bármilyen, beszélhetek bármiről, lehet akármilyen izgalmas az életem, semmi sikerem. Nulla. Nem tudom, mi változott. Én égtem ki, vagy egyszerűen megváltozott a nők ízlése, de már évek óta nem jön össze egy kapcsolat sem, meg randi is alig. Ha ismerkedem is valakivel, alakul a dolog, rendszerint bejelentik egy idő után, hogy "a pasim nem örülne..." - remek érzés.

Szóval feladom. Nem ilyen MGTOW-típusú baromságra gondolok; én nem utálom a nőket, nem hiszem, hogy egy globális összeesküvés lenne a férfiak ellen, azt meg pláne nem, hogy a nők egyenesen gonoszak. Egyszerűen csak rájöttem, hogy nem én kellek nekik, illetve ha kellek is, ők nekem nem.

Nem tervezek tehát szociális remeteségbe vonulni, egyszerűen csak befejezek mindent, amit eddig azért tettem, hogy legyen barátnőm: nem fogok többet csak azért odamenni egy lányhoz, mert tetszik; lemondom a társkeresős előfizetéseimet; közösségi médián, weboldalakon sem lépek kapcsolatba újabb hölgyekkel, ha amúgy nem ismerem őket.

A szex annyira nem is hiányzik most. Majd ha fog, megoldom fizetős lányokkal, vagy ideálisabb esetben egy ilyen, eufemisztikusan csak támogatói kapcsolatnak nevezett dolog keretében. Szerencsére pénzem van bőven. Ja, zárójelesen jegyzem meg, hogy ez is egy baromság a MGTOW-dologban, hogy a nők a pénzre mennek. Jó, néhány harmincas nő tényleg, de nem szívesen kezdenék kapcsolatba nálam idősebbel.

A kérdésem, hogy valaki próbált ilyet? Jó, mondjuk aki komolyan veszi, az valószínűleg nem böngészi ezt a kategóriát. De hátha szerencsém lesz. Hogy változott az életetek? Jobb lett, hogy nem nyomaszt, esetleg még rosszabbá vált az érzés?

2018. ápr. 7. 14:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Keresni kell egy hasonlóan kiégett csalódott komoly társat nem akaró nőt és azzal összejárni nem túl gyakran szexkapcsolatra meg néha közös programokra. Egyik sem akar a másiktól komolyabbat csak kielégítitek a biológiai igényeket,meg dumálgattok,aztán mindenki balra el...Nincs számonkérés ,nincs naponta levelezgetés,nincs probléma,nincs egymás vérszívása,családalapítási gondok,csak a jó részt használjátok ki.
2018. ápr. 7. 14:44
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, hasonló okokból, mint te. Mondjuk én tudom az okát, miért nem kellek a nőknek: mert alacsony és ronda vagyok.
2018. ápr. 7. 14:46
 3/16 anonim ***** válasza:
Korod?
2018. ápr. 7. 15:06
 4/16 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem ezt, én is már sokszor próbáltam feladni az ismerkedést, az összes rosszul alakult kapcsolatom után vagy pont azért, mert nem lett belőle még kapcsolat sem, eldöntöttem, hogy ennyiben hagyom az egészet és beletörődöm abba, hogy a hercegemet valószínűleg megette a sárkány, ezért nem talál rám. :D

Csak hát én eléggé romantikus lélek vagyok és tudom, hogy engem ez nem tenne boldoggá. Szerintem ez az egyik baj, hogy egyre többen feladják vagy veszik félvállról az egészet vagy inkább csak szexkapcsolatokat keresnek, mert félnek a csalódástól.

De ezen mindenki keresztül megy, akiket látsz, hogy most boldog párkapcsolatban élnek, azok is szenvedtek már és törték össze szívüket és hitték azt, hogy sosem lesznek boldogok, csak ők nem adták fel.

Szerintem sosem nem felesleges az ismerkedés, mert bármikor megtalálhatjuk a megfelelőt, csak van, aki hamarabb van, aki meg később. Persze aki így boldog és tényleg nem hiányzik neki senki és semmi, annak nyilván megfelel, sőt azt az embert nem is érdekli ez az egész.

Mi van akkor, ha pont most lépne be az életedbe az az ember, aki számodra a legmegfelelőbb, hagynád elmenni?

2018. ápr. 7. 15:08
 5/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, én is pont ezt fontolgatom, csak én 30 éves nôként. Ismerkedtem egy férfivel, minden jó alakult, szimpatikus is volt, de hirtelen megszakította velem a kapcsolatot minden ok nélkül.

Olyan mintha az emberek, férfiak ès nôk egyaránt, nem akarnának/tudnának már normálisan ismerkedni.

Vagy csak ahogy egy korábbi hozzászóló is írta, a világ változott és az újonnan alakuló kapcsolatok kimerülnek abban, hogy összejárnak az emberek.

Bocs a hangulat lehúzáson, de kicsit elszomorodtam.:)

2018. ápr. 7. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet ez.

En is tapasztalom mostanaban kb 4-5 honapja, hogy valami megvaltozott, “el van baszva egy arant”.

Regen 3-4 evvel ezelott nem voltak ilyen problemak mint amit most tapasztalok. Nekem kb 1 evvel ezelott lett vege egy 2 eves kapcsolatomnak. Dolgoztam, egyutt voltunk sulve folve stb, nem ismerkedtem ugye, nem neteztem annyira, nem kovettem a vilag “nagy” esemenyeit mert elvoltam foglalva.

De most, hogy ujra “terepen” vagyok, valahogy olyan sosem latott, erzekelt dolgok jonnek, amikkel meg nem tallakoztam.

A nok teljesen egyugyuek lettek, totalisan ott vannak, hogy “vagy nem tudja mit akar,” vagy “nem akar kapcsolatot, de ismerkedik”, vagy “mas jon be neki”, “vagy egyetemre jar es nincs ideje egy kapcsolatra”, vagy “dolgozik es nincs ideje kapcsolatra”, vagy “nincs tisztaban az erzelmeivel”, vagy “azt se tudja, hogy mit erez”, “vagy ha erez valamit akkor nem kepes megfogalmazni, hogy mit, ezert inkabb kihatral”, vagy “totalisan eretlen”, vagy” a bunkok jonnek be neki”, “vagy nem tud mit kezdeni a kozvetett erzelmekkel” es meg sorolhatnam.

Regen nem volt ez velem sosem, ha ossze is akadtam egy nalam fiatalabb lannyal, az ket mondattal ugy a falhoz allitott, hogy gyonyor volt nezni, hogy ilyen fiatal es celtudatos, tudja mit akar, de most???

Nem tudom mibol maradtam ki 2 even keresztul, de valamit nagyon kihagytam, vagy valami nagyon megvaltozott.

Lehet a kor....en 25 vagyok, lehet, hogy ez valami vizvalaszto, se egyik, se masik. Vagy nem tudom.

Ott tartok en is, hogy hagyom a f**ba az ismerkedest es maradok egyedul, addig inkabb magamra koncentralok.

2018. ápr. 7. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok és életemben nem volt még barátnőm. Hozzáteszem viszonylag sokat próbáltam ismerkedni emellett.

Most mondhatni fél éve nem próbálkozom kb sehogy sem. Jobban is érzem magam, mint előtte.

Szóval én már elkezdtem ismerkedés nélküli életet élni és jobb, mint ismerkedéssel.

2018. ápr. 7. 15:18
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Alig harmincas férfiként meséltem az egyik házas kolléganőmnek a korábbi és mostani ismerkedési tapasztalataimról, és ő is teljesen el volt hűlve, hogy mennyire nehéz a mostani nőkkel. Attól, hogy leírom és elmondom az igazságot, nem vagyok nőgyűlölő, egyszerűen csak nekem sincsenek túl jó tapasztalataim. Normálisan próbáltam hozzáállni a nőkhöz, soha senkinek nem tettem szexuális ajánlatokat, nem küldözgettem képet a farkamról, mégis elkeserítőek a tapasztalataim. Sok mindent megértem már a fiatalságom során, szó nélkül leléptek, hülyítettek, volt, aki nem jött el a 2. randira, csak "elfelejtett" szólni, aztán meg közölte, hogy neki a "városi" fiúk kellenek, volt, aki maga közeledett hozzám, aztán mikor elhívtam randira, először igent mondott, utána pedig bejelentette, hogy ja, hát neki van barátja, pedig addigra már totál belezúgtam. És ezek még egyetemista vagy egyetemet végzett lányok voltak (bár ez a mai világban már kb. semmit sem jelent). Párszor én is hibáztam, mert jobban nyomulhattam volna, de féltem, hogy túl sok lesz. Viszont nem értem ezt a mai világot, az emberek többsége mintha gyáva lenne vállalni önmagát, és még neten is képtelenek tisztességesen nemet mondani (tisztelet a kivételnek). Mindenütt csak a női siránkozást tapasztalom, hogy ők nem kellenek senkinek, meg hogy a mai férfiak nem kezdeményeznek, de hogyan és mikor, ha egy átlagos külsejű nőszemély is szinte megközelíthetetlen, mert vagy a telefonját buzerálja, vagy semmi jelét nem adja, hogy ismerkedne, rosszabb esetben nekem kellene őt udvari bolondként szórakoztatnom, de ha neten beszélgettünk, akkor sem rohantam le soha senkit, adtam időt a beszélgetésre, a bizalom kialakítására, de ebből sem lett túl sok minden. Úgy érzem, az ismerkedéssel csak frusztrációt, keserűséget lehet begyűjteni, állítólag sok a magányos nő, aki egy átlagos srácra vár, hát ehhez képest rohadtul elkeserítő az, amit az évek során tapasztaltam. Jó, én sem vagyok Mr. Tökéletes, de a másik embertől sem várom el a tökéletességet. Ezek után már én sem tudom, mit kellene tennem, és hogy hol siklik ki az egész.
2018. ápr. 7. 15:25
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Én nőként pont a férfiaknál tapasztalom ezt, hogy nem tudják mit akarnak, meg félnek az elköteleződéstől, főleg, ha egy nő tudja mit akar.

Szóval szerintem ez egyaránt jellemző a férfiakra is és a nőkre is. Pár évvel ezelőtt még valamivel könnyebb volt, most meg szinte lehetetlen vagy tényleg nagyon nehéz találni egy normális férfit, aki tudja mit akar és nem fél tenni is valamit érte.

2018. ápr. 7. 15:44
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

Szia.

Én megismernélek. Próba,szerencse .

Írj ,ha gondolod.. ezzel a tervednek ellentmondanál,de még talán el sem kezdted.

Én huszonpáréves lányként azt tapasztalom,hogy a huszonéves fiúk nem szeretnének kötöttségeket.

Manapság mindenki társkeresőkre regisztrál. Akkora kínálat van a fiúknak,hogy az igényeiket a legszélesebb skàlán ki tudják elégíteni. Mindig valami új ,valami izgalmas ..

Én nem vagyok regisztrálva ilyen oldalakra, fb-t használom,de mostanság már azt is többen úgy használják mint társkeresőt. Ami egyébként nem lenne gond,mert lehetőség, de a kivitelezések nem túl célravezetőek.

Az élő ismerkedés híve vagyok.

Lányok helyzete sem könnyű,pl én nem vagyok az a típus,aki leszólít egy srácot simán ,mégha tetszik,akkor sem. Onnantól úgy érezném,hogy valami nem stimmel,nem is akarnám.

Manapság egyèbként a legnagyobb probléma,hogy az emberek a telefonjukhoz kötődnek,nem emberekhez . Nyilván én is hasznàlom,már minden azon megy , de ha valakivel találkozok,tiszteletlenségnek tartom ,hogy nyomkodja..

na,már nem is tudom,hol kezdtem..de a lényeg,ha gondolod,írj egy üzit :)

2018. ápr. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!